Dünya 21 yıl önce 15 dakikalığına öldü! Dirilince söyledikleri tüyler ürpertti

21 yıl önce 15 dakikalığına öldü! Dirilince söyledikleri tüyler ürpertti

30.01.2023 - 14:38 | Son Güncellenme:

Tam 21 yıl önce 15 dakikalığına ölen ancak yapılan müdahale sonrası tekrar hayata dönen kadın o süreçte neler gördüğünü anlattı. Sözleri dünya basınında kısa sürede viral oldu.

21 yıl önce 15 dakikalığına öldü Dirilince söyledikleri tüyler ürpertti

6 Mayıs 2001 yılında meydana gelen olayda, geçirdiği kaza sonucu bilincini yitirdi. Hayatını kaybetmek üzere olan Linda'nın olaydan 21 yıl sonra söyledikleri ise kısa sürede gündem oldu.

Haberin Devamı

15 DAKİKA ÖLDÜ, '5 YIL GEÇTİ' DEDİ

Linda, klinik olarak ölü olduğu o anlara dair hatırladıklarını yıllar sonra açıkladı. 15 dakika boyunca ölü olduğunu ve bu sırada sağlık görevlilerinin kendisini tekrar hayata döndürdüğünü aktaran Linda, bilincinin o 15 dakikalık süre içerisinde neler yaşadığını anlattı.

Linda bu 15 dakikalık süreçte, cennete gittiğini ve orada 5 yıl yaşadığını belirterek şöyle dedi:

'Sanki 5 yıldır orada gibiydim. Zaman kavramının olmadığı bir yerdi'

21 yıl önce 15 dakikalığına öldü Dirilince söyledikleri tüyler ürpertti

Youtube üzerinden yapılan söz konusu röportaj, 150 binden fazla insana ulaştı. Linda'nın iddiasına göre gittiği yerde sadece düşünce gücüyle hareket ederek konum değiştiriliyor. Gittiği yerin neye benzediğini de aktaran genç kadın şöyle konuştu:

'Everest Dağı'ndan 30 bin kat daha büyük tepeler vardı. Çiçek tarlası gibi bir yerdeydim. Gökdelenlerin olduğu dağları görebiliyordum. Dubai yanlarında minyatür gibi kalırdı. Oradaki insanlarla iletişime geçtim, onlarda benimle konuştular'

Haberin Devamı

SÖYLEDİKLERİ BELGELENDİ

Öte yandan Linda'nın yaşadıkları 'ölüme yakın deneyimlerini' kayıt altına alan NDE Diary tarafından kayıt altına alındı. Linda'nın dosyasında şu ifadeler yer aldı:

"Bazı insanlar ölmek üzereyken, hayal ve rüya görürler. Hepsinin gördükleri aynı değildir. Kişinin yaşadığı hayat ve çevreye göre şekillenirler'