Dünya 40'ından sonra annelik mutluluğu

40'ından sonra annelik mutluluğu

26.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

40'ından sonra anne olmak "zaman aşımı" gibi görünüyor. Ama günümüzde artık birçok imkân olduğundan ünlü kadınlardan bazıları da tüp bebek, evlat edinme, taşıyıcı annelik yöntemiyle bu çağlarında çocuk sahibi oluyor. Tabii bazıları da 40'ı geçerken doğal yöntemle anneliği yaşayabiliyor

40ından sonra annelik mutluluğu

Sandra Bullock

Haberin Devamı

ABD’li ünlü aktris Sandra Bullock, 45 yaşındayken oğlu Louis’i evlat edindi. 2015’te de “Laila” adlı bir çocuk daha evlat edinen Bullock’un, 2010’da Louis’i evlat edinme kararını, tam da eşi Jesse James’ten boşanma aşamasındayken alması eleştiri konusu olmuştu. Bullock, ailesi için “Ailem harmanlanmış, çeşitli, çatlak, sevgi dolu ve anlayışlı” ifadesini kullanmıştı.

Sarah Jessica Parker

“Sex and the City” dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker, eşi Matthew Broderick ile ikizlerini 2009’da kucaklarına aldıklarında 44 yaşındaydı. Çiftin ikiz kızlarının taşıyıcı anne aracılığıyla doğduğu açıklanmıştı. Parker ve Broderick’in ilk çocukları olan James ise 2002’de doğal yollardan dünyaya gelmişti.

Janet Jackson

Haberin Devamı

Nisan 2016’da eşi Wissam Al Mana ile “ailesine odaklanabilmek için” turnesini iptal eden ABD’li şarkıcı Janet Jackson, aynı yılın Ekim ayında hamile olduğunu açıklamıştı. Jackson, Ocak 2017’de ilk çocuğunu dünyaya getirdiğinde 50 yaşındaydı.  

Naomi Campbell

İngiliz model Naomi Campbell, Mayıs 2021'de 50 yaşındayken Instagram'da kızının doğumunu duyurdu. Campbell, taşıyıcı anne aracılığıyla kızının dünyaya geldiğini açıkladı. Model, “Daha büyük bir aşk yok" dedi.

Eva Longoria

ABD’li film yıldızı Eva Longoria, oğluna hamile olduğunu açıkladığında 42 yaşındaydı. 2018’de doğan oğlu Santiago, Longoria’nın ilk çocuğu, ancak eşi Jose Baston’ın önceki evliliğinden üç çocuğu daha var. Longoria, 2019’da verdiği röportajda oğlunun dünyaya gelmesi için doğru zaman olduğunu belirterek “Santiago, hayatımın bu aşamasında benimle birlikte olmalıydı. Sabırlıyım, çok çalışmıyorum, öyle görünmese bile! Doğru zaman” dedi.

Yazarlar