Dünya ABD'de korkunç istismar! Öğrencisi itiraf etti: Okulun bodrumunda...

ABD'de korkunç istismar! Öğrencisi itiraf etti: Okulun bodrumunda...

07.08.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

ABD'de 14 yaşındaki bir öğrenci, 74 yaşındaki öğretmeni tarafından istismara uğradığını açıkladı. Tutuklanan öğretmen hakkında ise rekor seviyede ceza istendi.

ABDde korkunç istismar Öğrencisi itiraf etti: Okulun bodrumunda...

Amerika Birleşik Devletleri'nin ekonomik olarak en güçlü eyaletlerinden New York'ta bir skandal ortaya çıktı. Söz konusu olay kısa sürede dünya medyasına gündem olurken olayın detayları mide bulandırdı. 

Haberin Devamı

BODRUM KATTA İSTİSMAR

Yerel basında çıkan haberlere göre 74 yaşındaki kadın öğretmen 14 yaşındaki bir erkek öğrencisine cinsel saldırıda bulundu. Olayın ortaya çıkmasıyla beraber ise skandallar silsilesi patlak verdi. 2016-17 eğitim öğretim yılında okulun bodrum katında öğrencisiyle ilişkiye giren Anne Nelson-Koch şimdi 600 yıla kadar hapisle yargılanıyor. 

'CESURCA BİR HAREKET'

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan davanın savcısı ise 'Kurbanın bu olayı itiraf etmesi cesurca bir hareket. Gerçeği söyledi ve jüri onu yüksek sesle ve net bir şekilde duydu. Gerçeği bulmaya kendilerini adadıkları için jüriye çok minnettarız' dedi.

BİR SKANDAL DAHA

Öte yandan aynı gün 22 yaşındaki bir öğretmenin de 16 yaşındaki bir öğrencisiyle ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Rachel Goodle isimli öğretmen şimdi 2. derece cinsel saldırı suçuyla yargılanıyor.

Haberin Devamı

Yerel basına yansıyan haberlere göre öğrenci, dedektiflere yaptığı açıklamada Rachel ile okulun arka bahçesinde cinsel ilişki yaşadığını belirtti. Davanın detayları ise hala soruşturma aşamasında.

ABDde korkunç istismar Öğrencisi itiraf etti: Okulun bodrumunda...