Dünya ABD'li pilot yıllar sonra itiraf etti: Uzaylılarla temasa geçtim, gemilerine bindim

ABD'li pilot yıllar sonra itiraf etti: Uzaylılarla temasa geçtim, gemilerine bindim

30.01.2024 - 15:23 | Son Güncellenme:

ABD'li pilot, katıldığı bir konferansta kendisinin galaksiler arası yolculuk yaptığını iddia etti ve UFO'lara dair adeta bir itirafta bulundu.

ABDli pilot yıllar sonra itiraf etti: Uzaylılarla temasa geçtim, gemilerine bindim

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) geçtiğimiz Eylül ayında ABD'deki genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, bağımsız çalışma ekibinin 'ne olduğu belirlenemeyen anormal olgular' üzerine hazırladığı raporun bulgularını paylaştı.
Raporda, her ne kadar Dünya dışında yaşam olduğu sonucuna varılamadığı söylense de NASA'nın Dünya atmosferinde faaliyet gösteren, bilinmeyen uzaylı teknolojisi olma ihtimalini inkar edemeyeceği de belirtiliyor.

Haberin Devamı

"Çoğunlukla askeri havacılık uzmanları olan birçok güvenilir tanığın ABD hava sahasında tanımadıkları nesneler gördükleri" aktarılan raporda bu olguların büyük bir kısmının zaman içinde açıklandığı ancak bazılarının "insan yapımı veya doğal olgular" olarak tanımlanamadığı söyleniyor. Raporda bu nesneler "ne olduğu belirlenemeyen anormal olgular" (UAP) olarak adlandırılıyor. Bunlar günlük hayatta UFO (ne olduğu belirlenemeyen uçan cisim) diye anılıyor.

GİZLİ KİMLİK

NASA, UAP'leri araştırmak için oluşturulan ekibe liderlik edecek kişinin adını ise gizli tutmaya karar verdi. NASA'nın bu UAP'ler konusunda daha şeffaf olacağını açıkladığı toplantıda bu araştırmanın başında bulunacak kişiyi açıklamamasının nedeni ise merak uyandırdı. Bunun nedenlerinden biri, bu kişiyi yıpratmamak.

Haberin Devamı

NASA'nın Bilim Misyonu Direktörlüğü'nden Dr. Dan Evans, UAP araştırma panelinde yer alan çalışanlarının "gerçek tehditler aldığını" söyledi. Çalışanlarının güvenliğine çok önem verdiklerini belirten Evans, gizlilik kararlarında bunun da etkisi olduğunu söyledi.

ABD'Lİ PİLOTTAN İTİRAF!

1980'li yıllarda ABD ordusunda bir helikopter pilotu olan Alex Collier ise o yıllarda hükümeti yürüttüğü bir uzay programı kapsamında dünya dışı akıllı varlıklarla temasa geçtiğini öne sürdü. Uzaylıların gemisine bindiğini ve 3 ay boyunca bu gemide seyahat ettiğini iddia eden Collier, bu sürenin dünyada 18 dakikaya eşit olduğunu bildirdi.

ABDli pilot yıllar sonra itiraf etti: Uzaylılarla temasa geçtim, gemilerine bindim

Uzaylıların Andromeda Galaksisi üzerinden geldiğini aktaran Collier, canlıların kendilerine Vissaeus ve Moroanay dediğini hatırlattı. Japonya'da yaptığı açıklamanın devamında Collier şunları söyledi:

“Bu üç ayda onların toplumlarını tanıma ve gözlemleme fırsatım oldu. Kendi çocuklarına Dünya'da yaşananlarla ilgili bilgiler veriyorlardı"

Yolculuğu hakkında daha detaylı bilgiler de veren Collier akıllı varlıkların renginin mavi olduğunu öne sürerek sözlerine şöyle devam etti:

“Bana atomlarımı, moleküllerimi ve hücrelerimi bir arada tutan takmam gereken bir kemer verdiler; bu tam anlamıyla etrafımda bir koza oluşturuyordu ama ben onlara dokunabiliyordum ve onlar da bana dokunabiliyordu"