Dünya Aldığı ev yılanların yuvası çıktı! Her yerden fışkırıyorlar

Aldığı ev yılanların yuvası çıktı! Her yerden fışkırıyorlar

05.05.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

ABD'de yıllardır yaptığı birikimle ev sahibi olan Amber Hall isimli kadının evi yılanların yuvası çıktı. Yaşadığı skandal sonrası yardım bekleyen Hall'ın emlakçı hakkında söyledikleri ise akıllara zarar.

Aldığı ev yılanların yuvası çıktı Her yerden fışkırıyorlar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde Amber Hall isimli bir anne hayalindeki eve taşındığı için oldukça mutluydu, ancak kısa bir süre sonra başına geleceklerden habersizdi.

Haberin Devamı

Dört yatak odalı, iki banyolu geniş eve taşındığında bölgenin bir yılan ini olduğu hakkında hiçbir fikrinin olmadığını belirten Hall, ilk yılanı ailenin köpeğinin garajda oyun oynarken bulduğunu söyledi. Şaşırtıcı derecede büyük olan yılan hakkında Hall şöyle dedi:

'Panikledim. Cinsini bilmiyoruz ancak jartiyer yılanı olduğunu düşündük'

Aldığı ev yılanların yuvası çıktı Her yerden fışkırıyorlar

TUVALETE GİDEMEZ OLDU

42 yaşındaki Hall, hayatının büyük bir bölümünü ilk evini satın almak için para biriktirerek geçirdiğini belirtti. Şimdi ise kendisinin ve ailesinin bundan zevk alamadığını ve hatta tuvaletten yılan çıkacağı korkusuyla tuvaleti kullanmaktan bile korktuğunu belirtti.

Açıklamalarının devamında gece uyuyamadığını da belirten Hall konuyla ilgili şöyle dedi:

'Yatağa giriyorsun ve çarşaf ayağına falan sürtünüyorsa, orada hiçbir şey olmadığından emin olmak için hemen yorganı kaldırıyorsun'

Aldığı ev yılanların yuvası çıktı Her yerden fışkırıyorlar

EMLAKÇI KANDIRMIŞ

Evi temizletmek için bir yılan avcısı tuttuğunu ve ona şimdiden 1000 dolardan fazla para verdiğini belirten Hall, bir sonuca varamadığını da söyledi.

Haberin Devamı

Hall, evde ilk yılan gören kişinin kendisinin olmadığını da öne sürdü. Emlakçı ile görüştüğünde yılanlar ile ilgili herhangi bir bilgi verilmediğini hatırlatan Hall, yetkililerden yardım istedi.