Dünya Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı

Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı

15.04.2024 - 11:38 | Son Güncellenme:

Arabada birlikte oldukları sırada aniden polisler tarafından yakalandılar. Korkudan ne yapacağını şaşıran genç önce sürücü koltuğuna atlayıp kurtulmaya çalıştı, panikle kaza yapınca çaresizce iç çamaşırıyla kaçarak gecenin karanlığında gözden kayboldu.

Arabada skandal Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı

Amerikan polisine göre, Nebraska'lı Erin Ward adındaki öğretmen, öğretim görevini sürdürdüğü Omaha Lisesi'nden 17 yaşındaki bir erkek öğrenciyle birlikte yakalandıktan sonra tutuklandı.

Haberin Devamı

GECENİN KARANLIĞINDA İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA KAYBOLDU 

Polis, gece saatlerinde şüpheli bir arabanın çıkmaz sokağa park ettiğine dair bir ihbar aldıktan sonra 45 yaşındaki Ward'ı yakaladı.

Amerikan basınına göre, güvenlik güçleri arka koltukta ikiliyi yakaladığında, paniğe kapılan genç ön koltuğa geçip arabayı sürmeye başladı. Genç yaklaşık iki blok sonra panikle kaza yaparak arabayı mahvettikten sonra, gecenin karanlığında iç çamaşırlarıyla kaçarak bölgeden uzaklaştı.

BAHÇEDE SAKLANIRKEN BULUNDU

Ward ise arabanın arkasında giyinerek olay yerinde kaldı ve yine Amerikan basınına göre öğrencisiyle ilişkisini itiraf etti. Yakalanan eğitimcinin yanında öğretmen olduğunu gösteren bir kimlik bulunuyordu yanı sıra çeşitli okullarda öğretmenlik yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

17 yaşındaki genç aynı gece ilerleyen saatlerde, sadece iç çamaşırı ve tişört giyerken bir bahçede saklanırken bulundu. İkilinin içinde yakalandıkları araba ise, Ward ve eşine aitti. Ward, ağır cinsel istismarla suçlamasıyla yüzleşiyor.