Dünya Benzin döküp diri diri yaktılar! Son anlarında bir de dalga geçtiler

Benzin döküp diri diri yaktılar! Son anlarında bir de dalga geçtiler

07.05.2023 - 10:14 | Son Güncellenme:

Meksika'da Körfez Karteli için çalışan kiralık kartellerin kurbanlarını öldürdüğü anlar ortaya çıktı. Söz konusu olay dünya basınında infial yaratırken olayın detayları kan dondurdu.

Benzin döküp diri diri yaktılar Son anlarında bir de dalga geçtiler

Sık sık yaşanan şiddet ve vahşet haberleriyle gündeme gelen Meksika'da geçen hafta tecavüzcü olduğu belirtilen bir kişi öldürüldükten sonra ayaklarından ters olarak asıldı. Olayın sıcaklığı etkisini yitirmemişken bölgede yine kan donduran bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

KİRALIK KATİL DEHŞETİ

Meksika'nın kuzeydoğu sınırındaki Tamaulipas eyaletinde Körfez Karteli tarafından işlenen olayda bir kiralık katil kurbanlarından birini feci şekilde öldürdü.

Kurbanın, kısa süre önce kartel haydutları tarafından kaçırılıp bir kamyona bindirilirken görüntülenen adamla aynı kişi olduğuna inanılıyor.

Benzin döküp diri diri yaktılar Son anlarında bir de dalga geçtiler

GÖRÜNTÜLER KORKUNÇ

Kameraya yansıyan görüntülerde ise çırılçıplak ve prangalar içinde yerde diz çökmüş biri görülüyor. Kurbanın boynunda ise kartel tarafından kontrol edilmesini sağlayan bir tasma bulunuyor.

Videonun ilerleyen kısımlarında ise kiralık katil olduğunu öne sürülen şahıs söz konusu kurbanı benzin döküp canlı canlı yakıyor. Adam acı içinde çığlık atarken bölgedeki diğer kişilerin alay ettiği duyuluyor.

Benzin döküp diri diri yaktılar Son anlarında bir de dalga geçtiler

Katillerin arasında geçen söz konusu diyalog ise şu şekilde:

Haberin Devamı

Kiralık katil 1:'Bir anda sana doğru koşup sarılırsa sende gidersin dikkat et

'Kiralık katil 2: 'Bırak biraz daha acı çekip kül olsun'