Dünya Çatıdan çatıya 'Lada'lı uçuş! 'Tek parça mısın?'

Çatıdan çatıya 'Lada'lı uçuş! 'Tek parça mısın?'

31.08.2023 - 11:24 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan ve sürekli hayatını tehlikeye atarak video çeken Rus içerik üreticisinin son paylaştığı görüntüler uluslararası medyada kendine yer buldu.

32 yaşındaki Evgeny Chebotarev, Rusya'nın Kuzey Osetya bölgesinde yaşayan ve kendisini ekstrem sporlarla ilgilenen biri olarak tanıtıyor. Metrelerce yüksekten atlayan, soğuk suya giren, ormanda tek başına hayatta kalmaya çalışan Chebotarev'in son yaptıkları ise dünya medyasında kısa sürede kendine yer buldu.

Haberin Devamı

FACİA YAŞANDI

Chebotarev Rusya'nın sembolü olan Lada model arabalardan birini bir vinç yardımıyla metrelerce yükseklikteki bir çatıya çıkardı. Terk edilmiş iki binanın arasına tahtalardan bir düzenek koyarak atlama seviyesine getiren Chebotarev o anları kaydetmesi içinde sayısız kamerayı uygun noktalara yerleştirdi. Lada'ya binen ve son sürat tahtalardan karşıya geçmeyi bekleyen Chebotarev, küçük bir yanlış hesaplama sonucu dehşeti yaşadı. Yeteri kadar hızlanmayan Lada, iki binanın arasındaki küçük boşluktan metrelerce düştü. Görüntülerde aracın ön camı ve tavanının neredeyse yok olduğu görüldü.

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

'TEK PARÇA MISIN'

Yaklaşık 15 metre yükseklikten yere çakılan Chebotarev ise bir süre arabada bekledikten sonra içeriden çıktı. Talihsiz Rus kazadan kurtulurken kameramanlardan biri Chebotarev'e bağırdı: 'Tek parça mısın?' Chebotarev ise bu soruya 'Emin değilim' diyerek yanıt verdi. Öte yandan arkadaşları tarafından hastaneye götürülen genç adamın sağlık durumunun ise iyi olduğu açıklandı.