Dünya 'Çok fakirdik kalbim kırıktı'

'Çok fakirdik kalbim kırıktı'

06.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şimdi bir İtalyan soyluyla evli olan ödüllü oyuncu Jessica Chastain, çocukken yiyecek bulamayacak kadar fakir olduklarını anlattı.

Çok fakirdik kalbim kırıktı

'Sandığınız gibi değil'

Haberin Devamı

Altın Küre ödüllü ABD'li oyuncu Jessica Chastain (44) beş çocuğunu beslemek için mücadele eden bekar bir anneyle yoksulluk içinde bir evde yetiştiğini belirterek zor koşullar nedeniyle "çok kırgınlıkla büyüdüğünü" açıkladı. ABD'li aktris, 2017 yılında İtalyan soylu bir aileye sahip olan Gian Luca Passi de Preposulo ile evlenince, insanların kendisinden de aristokrat bir geçmiş beklediklerini ama yanıldıklarını anlattı. Chastain, "Gerçekten bekledikleri gibi değildi geçmişim. Öyle ki ben çocukken yiyecek ekmek bile zor bulduğumuz için kalbi kırık büyüdüm" dedi.

'Açlığı biliyorum'

Şimdi oynadığı filmlerden milyon dolarlar kazanan Jessica Chastain, geçinmek için mücadele eden insanlar olduğu gerçeğini düşündüğünde hâlâ çocukluğundaki gibi "kızgın" olduğunu da belirtti. Chastain, "Fakirlikten geldiğim için açlığın nasıl bir şey olduğunu biliyorum ve bu beni kızdırıyor. İnsanların mahrumiyet yaşamasına karşı çıkıyorum. Lisede ailem okul harcımı karşılayamadığı için kurumda çalışarak ödeme yaptım. New York'ta üniversiteye giderken de aktör Robin Williams tarafından finanse edilen bursla okudum" diye konuştu. Aktris daha önce de küçüklüğünde parası olmayan annesinin çocuklarını beslemek için marketten yiyecek çaldığını açıklamıştı.