Dünya ‘Domuz, inek, at’ dedi, incitti’

‘Domuz, inek, at’ dedi, incitti’

26.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Michael Jackson’ın kız kardeşi Janet Jackson, abisinin kilosu nedeniyle çocukken kendisiyle dalga geçip zorbalık yaptığını, 'domuz, at, inek' diyerek psikolojisini bozduğunu söyledi

‘Domuz, inek,  at’ dedi, incitti’

ABD’li şarkıcı Janet Jackson, ağabeyi Michael Jackson'ın kilosu nedeniyle kendisine zorbalık ettiğini ve çocukken ona “domuz” dediğini açıkladı. İlk albümünün 40. yıl dönümü nedeniyle 31 Ocak’ta İngiliz “Sky” kanalında yayınlanacak olan kendi adını taşıyan belgeselde konuşan Jackson, “Mike'ın benimle dalga geçtiği ve bana isimler taktığı zamanlar oldu. 'Domuz, at, veya inek' dedi. Buna gülerdi ve ben de gülerdim, ama sonra içeride bir yerde bu sözler canımı acıttı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Alayları incitti'

Birinin çok kilolu olduğunu söylediğinde bunun psikolojisini etkilediğini belirten Jackson, Michael Jackson’ın alaylarının onu incittiğini itiraf etti. Kariyeri boyunca pek çok kez aldığı kilolarla gündeme gelen Jackson, duygusal bir yiyici olduğunu ve strese girdiğinde yemek yemenin kendisini rahatlattığını söyledi. Ayrıca, 55 yaşındaki şarkıcı, kilosu ile ilgili sorunlarının 1970'lerde 11 yaşındayken yer aldığı sitcom “Good Times”da başladığını da sözlerine ekledi. Öte yandan, 5 yılda çekilen 4 bölümlük “Janet Jackson” belgeseli, 28 ve 29 Ocak'taysa ABD merkezli “Lifetime” ve “A&E” kanallarında yayınlanacak.