Dünya Düğün ortasında 'gelini kaçırma' baskını! Engel olmaya çalışanlara toz biberle saldırdılar

Düğün ortasında 'gelini kaçırma' baskını! Engel olmaya çalışanlara toz biberle saldırdılar

23.04.2024 - 14:30 | Son Güncellenme:

Çiftin dünya evine girmenin heyecanını yaşayan çiftin mutluluğu, gelinin ailesinin düğün sırasında baskın yaparak kadını kaçırmaya çalışmasıyla gölgelendi. Gözü dönmüş aile, müdahale etmeye çalışanlara ise, 'toz biberle' saldırdı.

Düğün ortasında gelini kaçırma baskını Engel olmaya çalışanlara toz biberle saldırdılar

Hindistan'da düğünü basan aile gelini kaçırmaya çalıştı, konuklara ise toz biberle saldırdı. Ülkenin Andhra Pradesh eyaletinde gerçekleştirilen düğün sevinci kaçırılma girişimi sonrasında yerini kaotik sahnelere bıraktı.

Haberin Devamı

GELİNİ YERDE SÜRÜKLEYİP, ARAYA GİRENE KIRMIZI BİBERLE SALDIRDILAR

Düğün ortasında gelini kaçırma baskını Engel olmaya çalışanlara toz biberle saldırdılar

Çevredekiler tarafından belgelenen olaya göre; gelinin annesi, erkek kardeşi ve kuzenleri, gelin mücadele ederken ve direnmeye çalışırken onu yerde sürükleyerek mekandan götürmeye çalıştı. Gözü dönen aile gelinin yardımına koşanlara ise, kırmızı biber tozu kullanarak saldırdı.

Kaçırılma girişimi nihai olarak damat, ailesi ve arkadaşları tarafından engellendi. Ancak çıkan arbedede damadın akrabalarından biri, ağır yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Düğün ortasında gelini kaçırma baskını Engel olmaya çalışanlara toz biberle saldırdılar

BİR DİZİ SUÇLAMAYLA YÜZLEŞİYORLAR

Gelinin ailesi şu anda saldırı, adam kaçırmaya teşebbüs ve altın hırsızlığı da dahil olmak üzere bir dizi suçlamayla karşı karşıya. Düğüne karşı çıkmalarının ardındaki sebep ise belirsizliğini koruyor. Konuyla ilgili detaylı soruşturma ise sürüyor.

Haberin Devamı

Yerel basında çıkan haberlere göre, Gangavaram Sneha (Gelin) ve Battina Venkatanandu (Damat), eyaletin üniversitede tanıştı. İkili önce arkadaş oldu, bir süre sonra birbirlerine aşık oldu ve evlenmeye karar verdiler.