Dünya Elon Musk dostunun eşiyle aşk yaşamış

Elon Musk dostunun eşiyle aşk yaşamış

26.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknoloji devi Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin’in Ocak ayında boşanma davası açtığı eşi Nicole Shanahan’ın kendisini en yakın arkadaşlarından olan Tesla’nın CEO’su Elon Musk ile aldattığı iddia edildi. 

Elon Musk dostunun eşiyle aşk yaşamış

The Wall Street Journal’a konuşan çiftin arkadaşları, Shanahan’ın Aralık 2021’de Miami’deki Art Basel’de Elon Musk ile ilişki yaşadığını öne sürdü. Kaynaklar, Brin’in “şiddetli geçimsizlik” nedeniyle Shanahan’a boşanma davası açtığı açıklansa da, ayrılığın asıl sebebinin ihanet olduğunu söyledi. Brin’in ihaneti öğrendikten sonra danışmanlarına, Musk’ın şirketlerindeki kişisel yatırımlarını satma talimatı verdiği de iddialar arasında yer alırken, Musk’ın 20 yıllık arkadaşı Brin’den bir partide diz çökerek özür dilediği de öne sürüldü. Musk ise bu iddiaları Twitter’da yalanladı. Brin’le arkadaş olduklarını, önceki gece de birlikte bir partide bulunduklarını belirten Musk, “Nicole’ü üç yılda sadece iki kez gördüm, ikisinde de çevremde birçok insan vardır, romantik değildi. Ayrıca yıllardır seks yapmadım” ifadesini kullandı.

Öte yandan, 2008 yılındaki ekonomik kriz sırasında Brin’in Musk’a Tesla’yı ekonomik sorunlardan kurtarmak için 500 bin dolar para verdiği biliniyor. Şimdi dünyanın en zengin kişisi olan Musk ise 2015 yılında Tesla’nın tamamen elektrikle çalışan spor otomobillerinin ilk örneklerinden birini Brin’e hediye etmişti.

Haberin Devamı

Elon Musk dostunun eşiyle aşk yaşamış

Elon Musk, Sergey Brin ile önceki gün verdikleri partiden fotoğraf paylaştı.