Dünya Erotik film endüstrisindeki cinsel saldırıları ifşa etti, evinde ölü bulundu!

Erotik film endüstrisindeki cinsel saldırıları ifşa etti, evinde ölü bulundu!

17.01.2024 - 14:04 | Son Güncellenme:

Yaşadığı cinsel saldırıları, "Birçok kez eve gelip duş aldıktan sonra ağladım" sözleriyle ölümünden yalnızca sekiz ay önce anlatmıştı. 24 yaşındaki yetişkin filmi yıldızı, genç yaşta hayata gözlerini yumdu.

Erotik film endüstrisindeki cinsel saldırıları ifşa etti, evinde ölü bulundu

Erotik film sektöründeki cinsel istismardan şikayetçi olan yetişkin film oyuncusu Thaina Fields evinde ölü bulundu. 24 yaşındaki Fields'in cesedi 6 Ocak'ta Peru'nun Trujillo şehrindeki evinde bulundu.

Haberin Devamı

Soruşturmasını sürdüren güvenlik güçleri, genç kadının nasıl öldüğüne dair henüz yorum yapmadı. Fields, Peru'nun en tanınan yetişkin filmi yıldızlarından biriydi.

'BİRÇOK KEZ EVE GELİP DUŞ ALDIKTAN SONRA AĞLADIM'

Erotik film endüstrisindeki cinsel saldırıları ifşa etti, evinde ölü bulundu

Genç yaşta hayata gözlerini yummasından yalnızca sekiz ay önce, gerçek adı Abigail olan Thaina, yetişkin film endüstrisine ilk girdiği zamanlar 'çok güçlü' cinsel saldırılara maruz kaldığını açıkladı.

O dönemde yaşadıklarını anlatırken şu ifadelerle anlatmıştı: 

"Yetişkinlere yönelik içerik oluşturmaya başladıktan sonra çok güçlü cinsel taciz ve istismarlara maruz kaldım. İlk başta dava açamayacağımı söyledim ve birçok kişi beni işe aldıkları zaman ne isterlerse yapabileceklerini düşündü. Birçok defa eve geldim, banyo yaptım ve ağladım. Bana güçlü olmamı söyledi ve ben de bir şey yapamadım. Bu birçok kez başıma geldi."

BENZER ŞEKİLDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Fields'ın arkadaşlarından film yapımcısı Alejandra Sweet, genç kadının ölümünü doğrularken, 'Daha fazla detay veremeyeceğim çünkü çok üzgünüm' dedi.

Fields'ın çalıştığı yapım şirketlerinden Milky Peru da 24 yaşındaki yıldızın ölümü üzerine bir mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Kasım ayında Britanyalı yetişkin film yıldızı Sophie Anderson da benzer şekilde evinde ölü bulunmuştu.

Daha önce cinsel saldırıya uğradığını açıklayan isimlerden 36 yaşındaki Anderson, eski futbolcu sevgilisi Oliver Spedding'in ölümünden yalnızca birkaç hafta sonra yaşamını yitirmişti.

İngiliz polisi çiftin ölüm sebeplerine ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.