Dünya Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı! Yasak aşkın sonu balkonda bitti

Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı! Yasak aşkın sonu balkonda bitti

27.07.2023 - 13:32 | Son Güncellenme:

Sevgilisini 'Eşim iş seyahatinde' diyerek evine davet edem adam, karısının eve erken gelmesiyle dünyaya dalga konusu oldu.

Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı Yasak aşkın sonu balkonda bitti

'Korkunç sahne' Çin yerel basınının skandala attığı başlık dünya medyasında kısa sürede gündem haline geldi. İsminin açıklanmadığı bir adam eşi evde yokken metresini yanına çağırdı. İkili biraz sohbet ettikten sonra yakınlaşmaya başladı. Ancak bir anda kapı çaldı.
Yatak odasından kapıyı açmaya giden adam eşinin geldiğini anlayınca tekrar sevgilisinin yanına koştu. Eşinin kapıda olduğunu ve hemen gitmesi gerektiğini belirten adam, 33 yaşında olduğu öğrenilen genç kadını balkona gönderdi.

Haberin Devamı

Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı Yasak aşkın sonu balkonda bitti

BALKONDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Bir süre balkonda bekleyen kadın kısa süre sonra metrelerce yükseklikten inmeye başladı. Pembe elbise giydiği görülen kadının o anları anbean çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ise pembe elbiseli kadına yere indiğinde olduğu yerde durmasını istedi ve gözaltına aldı.

Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı Yasak aşkın sonu balkonda bitti

BOŞANMA DAVASI

Kısa sürede olayı soruşturan polisler hemen kadının indiği daireye gitti. Eşine durumu anlatan ekipler kocasının tahminlerine göre kendisini aldattığını açıkladı. Kaynaklardan edinilen bilgilerde ise kadının bu durumu kabullenemediği için boşanma davası açtığı belirtildi. Çiftin ne kadar süredir evli olduğu ise henüz bilinmiyor.