Dünya Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı! Dans kursunda başlayan aşk mezarda bitti

Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı! Dans kursunda başlayan aşk mezarda bitti

03.01.2024 - 12:42 | Son Güncellenme:

Eşinin dans kursundaki yasak aşkını korkunç şekilde öldüren koca hapse girdi. Olayın korkunç detayları ise dünya medyasında ses getirdi.

Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı Dans kursunda başlayan aşk mezarda bitti

Uzun yıllardır birlikte olduğu eşinden bir süredir şüphelenen Prasert isimli koca, eşinin kendisini aldattığını kesin olarak öğrenince 52 yaşındaki kadından boşanmak istedi. Phontiya isimli kadın ise tam dört yıldır dans kursunda tanıştığı bir başka erkekle aşk yaşıyordu. Kocasını boşanma talebini reddeden ve sevgilisi ile olan ilişkisini yürüten kadın bu sabah saatlerinde dehşeti yaşadı.

Haberin Devamı

KALBİNE VE BOYNUNA SALDIRDI

Eşini ve sevgilisini bir markette yakalayan Prasert, ikiliyle önce sözlü daha sonra da fiziksel tartışmaya girdi. Karısını bıçaklamak için defalarca hamle yapan kocaya engel olmaya çalışan müstakbel sevgili, kısa bir süre sonra bıçak darbelerinin hedefi oldu ve olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıkları öfkeli kocanın şahsı kalbinden ve boynundan bıçakladığını bildirdi.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yerel basında çıkan haberlerde olay günü sevgililerin yine dans kursuna gittiklerini ancak çıkışta Prasert ile karşılaştıkları yazıldı. Polis tarafından kısa sürede yakalanan koca ise konuyla ilgili şöyle dedi:

"Sevgilisi ile tartışırken eşim kafama tekme attı. Onları durdurmak için bıçağımı çektim ve saldırdım"

Öte yandan Tayland yasalarına göre kasten adam öldürmeden yargılanacağı belirtilen kocanın 15 ila 20 yıllık bir hapis cezası alması bekleniyor.