Dünya Eski kocayla 'Gizli tatil' pahalıya patladı! Dünyanın konuştuğu aldatma

Eski kocayla 'Gizli tatil' pahalıya patladı! Dünyanın konuştuğu aldatma

29.09.2023 - 14:57 | Son Güncellenme:

Eşinin eski kocasıyla kendisini aldattığını gözleriyle gören talihsiz adam, kadına unutamayacağı bir ders verdi.

Eski kocayla Gizli tatil pahalıya patladı Dünyanın konuştuğu aldatma

Eşinin sık sık yalan söylediğine şahit olan koca kısa bir süre sonra genç kadının eski kocasıyla olan konuşmalarını yakaladı. Mesajları detaylıca inceledi ve beklemeye koyuldu. Bu bekleyişten kısa bir süre sonra eşi, bir seyahate çıkacağını belirterek evden ayrıldı. Aldatılan eş ise her şeyden haberdar olmasına rağmen sinsice bir planı kurmuştu bile. Eşinin ne zaman tatilden döneceğini bilen koca, her şeyi hazırladı. Kamerayı kurdu, kayda aldı ve kadının gelmesini bekledi. Bir süre sonra kapı çaldı ve genç kadın hayatının şokunu yaşadı.

Haberin Devamı

Eski kocayla Gizli tatil pahalıya patladı Dünyanın konuştuğu aldatma

ESKİ EŞİ 'SORUNLAR' YAŞAMIŞ

Rüya gibi bir karşılama bekleyen kadın, neye uğradığını şaşırdı. Kocası evde kalan eşyalarını bir bavula koymuştu ve kamera kayıttayken eşini kapı dışarı etti, arkasından da bavulu attı. Dünya medyasında gündem olan gelişmenin kaynağı Asya'da bir süper güç olan Çin. Yerel basında çıkan haberlerde eski kocasının işiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadınla bir tatile çıkmak istediği bildirildi.

Eski kocayla Gizli tatil pahalıya patladı Dünyanın konuştuğu aldatma

ALDATILDIĞINI GÖZLERİYLE GÖRDÜ

Mesajlar dışında kadını takip eden ve eski kocasıyla buluştuğunu gören adam ise boşanma kararı aldı. Kocasından ayrılmak istemediğini kaydeden kadın ise 'Bu evliliğin bitmesinden korkuyorum' dedi. Karı-koca arasındaki anlaşmazlığın nasıl sona erdiği henüz bilinmiyor. Ancak çiftin hikayesi kamuoyunun büyük ilgisini çekti. Çoğu kişi, kocasının onu evden atmasının makul olduğunu söyleyerek genç kadını eleştiri yağmuruna tuttu.