Dünya Eski sevgili cinayeti! 'Pişman değilim' deyip nedenini açıkladı

Eski sevgili cinayeti! 'Pişman değilim' deyip nedenini açıkladı

01.06.2023 - 16:22 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisini öldürmek için 230 kilometre uzaktan gelen katil, genç kadını feci şekilde öldürdü. Cinayeti neden işlediğini de itiraf eden şahıs hapse girmekten kurtulamadı.

Eski sevgili cinayeti Pişman değilim deyip nedenini açıkladı

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen olayda eski sevgili dehşeti yaşandı. Olayın detayları ise dünya basınında infiale yol açtı. 30 yaşındaki Dennis Akpomedaye işlediği suç nedeniyle 29 yıl hapse mahkum edildi.

Haberin Devamı

Güney Galler'de yaşayan Dennis, eski sevgilisini bulmak için Londra'ya geldi. 230 kilometre yol yapan Dennis, sonunda sevgilisini bulmayı başardı. Genç kadının nerede çalıştığını da öğrenen Dennis hain planını uygulamak için iş çıkışını bekledi.

40 FARKLI YERİNDEN BIÇAKLADI

İş çıkışı eski sevgilisi ve yanındaki bir erkeği takibe alan Dennis, ismi açıklanmayan kişinin kadının yanından ayrılmasıyla harekete geçti. Sadece gözlerinin göründüğü bir maske takan katil, ara sokakta genç kadına aniden saldırdı ve tam 40 defa bıçakladı. Kamera görüntülerinden yola çıkan polis ise saldırganı kısa sürede yakaladı.

Ania isimli kadının cinayet soruşturmasını yürüten Dedektif Brian Howie, "Bu, son derece şiddetli ve vahşi bir saldırıydı" dedi. Çarşamba günü Akpomedaye'yi Kingston Kraliyet Mahkemesi'nde hapse atan Yargıç Rajeev Shetty, saldırının 'Vahşi' olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Eski sevgili cinayeti Pişman değilim deyip nedenini açıkladı

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Polis tarafından mahkemede yapılan ayrı bir açıklamada ise Dennis'in 22 saat sonra kaçmaya çalıştığı otogarda yakalandığı bildirildi. Polis Dennis'in cinayetten hiçbir zaman pişmanlık duymayacağını söylediğini de dava dosyasına ekletti.

Ania'nın kız kardeşi, cezasına katılmadığı için Akpomedaye'yi 'gerçek bir korkak' olarak nitelendirdi ve şöyle dedi:

'Kız kardeşimi öldürmesi ve hiç pişmanlık göstermemesi kişisel olarak benim için gerçekten saygısızlık. Bunu neden yaptığına dair herhangi bir açıklama yapmadı, sadece onu öldürdü ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti ki bu korkunç.'

Genç kadının annesi ise konuyla ilgili 'O, bu katil, kızımın canını almasına rağmen hala yaşıyor ve daha uzun yıllar yaşayacak' ifadelerini kullandı.

Eski sevgili cinayeti Pişman değilim deyip nedenini açıkladı

CİNAYETİ NEDEN İŞLEDİĞİNİ ANLATTI

Öte yandan Nijerya'da doğan Dennis, Ocak 2021 Ania ile internetten tanıştı. Ayrıldıktan sonra durumu kabullenemeyen şahıs kadını öldürmeden günler önce onu intiharla tehdit ederek manipüle etmeye çalıştı.

Eski sevgili cinayeti Pişman değilim deyip nedenini açıkladı