Dünya Eski sevgili dehşeti! Asitli sodayı bir anda yüzüne döktü, kör bıraktı

Eski sevgili dehşeti! Asitli sodayı bir anda yüzüne döktü, kör bıraktı

02.03.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Brezilya'da yaşanan 'kıskançlık' saldırısı ülkede infial yarattı. Söz konusu olayda genç bir adam kör kalırken eski sevgilisinin yaptıkları dehşete düşürdü.

Eski sevgili dehşeti Asitli sodayı bir anda yüzüne döktü, kör bıraktı

Brezilya'nın Campo Grande bölgesinde geçtiğimiz korkunç bir olay yaşandı. Söz konusu olay dünyada manşet olurken olayın detayları kan dondurdu.

Haberin Devamı

KARİYERİ NEDENİYLE AYRILDI

Leandro Coelho Marques isimli 30 yaşındaki adam yıllardır dövmecilikle uğraşıyordu. Leandro, bir süre önce kendisinden 11 yaş büyük Sonia Obelar Gregor'dan mesleği sebebiyle ayrılmıştı. İddialara göre Sonia, Leandro'yu başka kadınların bedenlerine dokunduğu için kıskanıyor ve ikili sorun yaşıyordu. Leandro'da bu sorunlu ilişkiyi bitirip kariyerine odaklanmaya karar verdi.

MOTOSİKLETLE GİDERKEN ASİT DÖKTÜ

Leandro için her şey normal ilerliyordu ancak Sonia, yaşadığı sorunlardan kurtulamadı. Sokakta Leandro'ya pusu kuran kadın, motoruyla geçen genç adamın yüzüne asit döktü. Söz konusu saldırı sonrası görüşü bozulan ve kaza yapan Leandro'ya çevredekiler yardım etti. Asit sebebiyle Leandro'nun kaskı da eriyerek yüzünü yaktı.

Eski sevgili dehşeti Asitli sodayı bir anda yüzüne döktü, kör bıraktı

AİLESİ 'KISKANÇLIK' DEDİ

Saldırı sonrası kadın olay yerinden kaçarken Leandro'nun kardeşi, abisinin gözünün ömür boyu artık göremeyeceğini ve yüzünde ağır yanıklar olduğunu belirtti. Leandro'nun ailesi ise Sonia'nın kıskançlık nedeniyle ona saldırdığına inanıyor.

Haberin Devamı

SADECE GÖLGELERİ SEÇEBİLİYOR

Polis ekipleri ise ülkenin her yerinde şimdi Sonia'yı arıyor. Ekiplerden bir uyarı da Leandro'nun dövme yaptığı kadınlara geldi. Sonia'nın kıskançlığı sebebiyle onların izini sürmüş olma ihtimali olduğunu belirten ekipler 'dikkatli olunması' çağrısında bulundu.

Hastanede yapılan tedavisinin ardından durumu az da olsa iyiye giden Leandro, Sonia'nın bir sürahi ile kendine saldırdığını ve asitle yaktığını belirtti. Şekilleri ve yüzleri göremediğini belirten Leandro, gölgeler dışında herhangi bir şeyi algılamadığını da aktardı.