Dünya Hayat kurtarmak için geldi! Bir anda paraları çalmaya başladı

Hayat kurtarmak için geldi! Bir anda paraları çalmaya başladı

09.04.2023 - 14:44 | Son Güncellenme:

94 yaşındaki kadının kurtarmak için olay yerine gelen sağlık ekibinin bir üyesi İngiltere'de gündem oldu. Söz konusu olayın detayları ise pes dedirtti.

Hayat kurtarmak için geldi Bir anda paraları çalmaya başladı

İngiltere'de meydana gelen ve ülkede infial yaratan gelişmede bir sağlık görevlisinin skandalı yer aldı. 94 yaşındaki bir kadın, Shrewsbury'de bulunan evinin bahçesinde bir anda bayıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi gelirken ekibin içinde Mark Titley de bulunuyordu.

Haberin Devamı

KAMERA KAYITTAYDI

Ekipler kadına CPR ile birlikte ilk yardım müdahalesinde bulundu, ancak kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Mark Titley ise izinsiz bir şekilde yalnız yaşayan kadının evine girdi.

Evde bulunan kameraya anbean yansıyan görüntülerde Mark, kadının evinde bulunan paraları çaldı. Şahıs daha sonra aile üyelerinin görüntüleri izlemesi üzerine mahkemeye çıktı.

Hayat kurtarmak için geldi Bir anda paraları çalmaya başladı

CEZASI BELLİ OLDU

Mahkemedeki ifadesinde Mark parayı güvende tutmak istediğini ve aile üyelerine vermek için aldığını öne sürdü, ancak daha sonra hırsızlık yaptığını itiraf etti ve suçunu kabul etti. Mark 12 ay ertelemeli 18 ay hapis ve 120 saat toplum hizmeti cezası aldı. Bu cezanın yanına ek olarak mahkeme Mark'a 540 sterlin de para cezası kesti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ölen kadının çocuğu ise yaşananlardan dolayı utanç duyduğunu belirterek Mark'ın diğer çalışma arkadaşlarını zan altında bıraktığını söyledi ve verilen cezaya şu sözlerle tepki gösterdi:

Haberin Devamı

'120 saatlik toplum hizmeti cezası aldı. Bunun gerçekten adalet olduğunu düşünen var mı?'

Hayat kurtarmak için geldi Bir anda paraları çalmaya başladı