Dünya İkinci eşinin gözleri önünde öldürdü! Üçüncü eşinin yasak aşkı sonu oldu

İkinci eşinin gözleri önünde öldürdü! Üçüncü eşinin yasak aşkı sonu oldu

20.07.2023 - 10:58 | Son Güncellenme:

Üç eşiyle birlikte yaşayan bir adam, üçüncü eşinin bir başka erkekle ilişki yaşadığını öğrenince kadını başından vurdu.

İkinci eşinin gözleri önünde öldürdü Üçüncü eşinin yasak aşkı sonu oldu

Bir ikinci el dükkanı işleten Taylandlı Chonkawee Deechan isimli kişi son günlerin en skandal olaylarından birine imza attı. Çarşamba günü yaşanan olayda, Deechan dükkanında eşini başından vurdu.

Haberin Devamı

HASTANEYE YETİŞTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi, ancak Deechan eşini kendi hastaneye yetiştirdi. Hastanede merminin kadının kafatasına saplandığı belirlendi ve apar topar ameliyata alındı.  Yerel basına konuşan bazı kaynaklar kadının öldüğünü söyledi. Polis tarafından hastanede gözaltına alınan Deechan ise karakola götürüldü.

İkinci eşinin gözleri önünde öldürdü Üçüncü eşinin yasak aşkı sonu oldu

ÜÇÜNCÜ EŞİNİ KISKANMIŞ

Karakolda yapılan sorguda Deechan'ın aslında 3 tane eşi olduğu ve öldürdüğü kadının üçüncü eşi olduğu belirlendi. Kadının yeni bir sevgilisi olduğunu öğrenen ve mesajlarını gördüğünü belirten Deechan, bu durum karşısında sinirlendiğini ve 0.38 kalibre mermiyle vurduğunu itiraf etti.

Tanıklar polise verdikleri ifadede 3 kadının Deechan ile olan ilişkilerine rağmen birbirleriyle iyi anlaştıklarını ifade etti. Öyle ki Deechan yıllardır bölgede iş yapmasına rağmen eşleriyle hiç tartışmamış.

Haberin Devamı

İKİNCİ EŞ KONUŞTU

Kamera kayıtlarını izleyen ekipler korkunç olay sırasında dükkanda ikinci eşin de olduğunu belirledi. Genç kadın apar topar sorguya alındı. Sorgusunda üçüncü eşin başka bir erkekle görüştüğünü kaydeden ikinci eş, polise daha önce birbirleriyle bir sorun yaşamadığını aktardı.