Dünya İngiltere bu öğretmeni konuşuyor

İngiltere bu öğretmeni konuşuyor

18.03.2014 - 10:15 | Son Güncellenme:

İngiltere’de bir lisede drama eğitimi veren 26 yaşındaki Kelly Ann-Marie Burgess 16 yaşındaki bir erkek öğrencisiyle birlikte olduğu anlaşılınca işinden oldu. Skandal ilişki çiftin birlikte bir Cinsel Sağlık Merkezi’ne gitmesiyle ortaya çıktı.

İngiltere bu öğretmeni konuşuyor

Son zamanlarda sıklıkla duymaya başladığımız öğrenci öğretmen ilişkilerine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer kadın öğretmenin birlikte olduğu öğrencisiyle arasında tam 10 yaş var ve öğrenci çocuk denecek yaşta…

Haberin Devamı

Üstelik yasak ilişkinin ortaya çıkma hikayesi de oldukça ilginç… Çift birlikte gittikleri bir Cinsel Sağlık Merkezinde muayene olurken 16 yaşındaki çocuk hemşireye bir öğretmeniyle cinsel ilişki yaşadığını söyleyince durum polise bildirildi.

Polisin genç kadının evinde yaptığı aramalar sonucu Kelly Ann-Marie Burgess’ın aslında daha önce de küçük erkeklerle birlikte olduğu anlaşıldı.

Erkek öğrencileriyle cinsel ilişki yaşayan 26 yaşındaki kadın öğretmen şu anda çalıştığı okuldan uzaklaştırıldı. Kelly Ann-Marie öğretmenlik yapabileceği bir okul bulamıyor.