Dünya Kafesi delip insanları yemeye çalıştı! Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı

Kafesi delip insanları yemeye çalıştı! Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı

20.02.2024 - 11:18 | Son Güncellenme:

Meksika'da turistlere saldıran köpekbalığı, insanları ısırmaya çalışırken kafese takıldı. 25 dakika süren korkunç görüntüler ise dünya medyasında ses getirdi.

Şubat ayının hemen başında dünya tarihine geçebilecek bir olay yaşandı. Büyük beyaz köpekbalıklarıyla ilgili bilgimizdeki eksik halkalardan birisini, bu hayvanları görüntülemeyi görev edinmiş bir YouTuber tamamlamış olabilir. Zira bu hayvanların doğumu ve yeni doğmuş bir büyük beyaz köpekbalığı hiçbir zaman görüntülenmedi. YouTube'da TheMalibuArtist adıyla yayın yapan Carlos Gauna, drone ile bu hayvanları çekerken belki de tarihi bir ana tanıklık etti. Gauna yaptığı işi anlatırken, "Bu hayvanları adeta büyüteçle gözlemliyor gibisiniz. Onları izlediğinizi bilmiyorlar" diyor.

Haberin Devamı

Kafesi delip insanları yemeye çalıştı Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı

KORKUNÇ SALDIRI

ABD merkezli New York Post gazetesi ise köpekbalıklarıyla ilgili yayınladıkları bir başka haberde dünya medyasında ses getirdi. Bir su altı kafesinde köpekbalığı beslemeye çalışan turistlere saldıran köpekbalığı, yemek yerine kafestekileri ısırmaya çalıştı. Dehşet anlarının anbean kameraya yansıdığı olayın devamında ise son günlerin en ilginç anları kayda geçti. Görüntülerin adresi ise Meksika'da bulunan Guadalupe Adası.

Kafesi delip insanları yemeye çalıştı Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı

25 DAKİKADA ÖLDÜ

İçerideki insanları yemek için bütün gücüyle saldıran köpekbalığının kafası kafesin aralığına sıkıştı. 25 dakika boyunca kurtulmaya çalışan köpekbalığının en son boynundan kanlar akmaya başladı. Yine de kendisini kurtaramayan balık, bir süre sonra dönerek kendi boynunu kırdı ve hayatını kaybetti. Kameraya anbean yansıyan görüntülerde balığın cansız bedeninin okyanus tabanına doğru düştüğü görüldü.

Haberin Devamı

Kafesi delip insanları yemeye çalıştı Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı