Dünya Kolu dirseğinden koptu! Hastanede söylediği tek söz infial yarattı

Kolu dirseğinden koptu! Hastanede söylediği tek söz infial yarattı

25.05.2023 - 15:08 | Son Güncellenme:

ABD'de timsah saldırısına uğrayan şahıs artık hayatına tek kolu olmadan devam edecek. Olayın kendisi kadar gündeme gelen bir başka gelişme ise talihsiz adamın uyandığında yaptığı açıklamalar.

Kolu dirseğinden koptu Hastanede söylediği tek söz infial yarattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaleti sık sık timsahlar ile gündeme geliyor. 21 milyon nüfuslu bölgede insanlar korkunç saldırılara maruz kalıyor ve görüntüler genelde basında ses getiriyor.

Haberin Devamı

Bu konuyla ilgili yeni bir gelişme Jordan Rivera isimli kişinin başına geldi. Bir öğleden sonra içki içerken saldırıya uğrayan Rivera'nın hastaneden yaptığı açıklama dünyada infial yarattı.

KÖKÜNDEN KOPARDI

Timsah tarafından gafil avlanan Rivera'nın sol kolu kökünden koptu. Kameraya anbean yansıyan görüntülerde genç adamın acı içinde çığlık attığı ve kolunun hemen yanında olduğu görüldü.

O sırada bir kişinin ise atardamardan oluk oluk akan kanları durdurmak için turnike yaptığı kayıtlara geçti. Baygın halde hastaneye götürülen Rivera hemen tedavi altına alındı. Doktorların kolunu dikemediği Riviera hayatına artık tek kolu eksik olarak devam edecek.

Kolu dirseğinden koptu Hastanede söylediği tek söz infial yarattı

AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

Öte yandan tedavisi 36 saat süren genç adamın açıklamaları olayın kendisi kadar gündem oldu. Dehşet anlarını anlatan Rivera, timsahın kolunu dirseğinden yakaladığını ve bir anda kopardığını belirtti.

Haberin Devamı

Hayatına artık tek kolu olmadan devam edeceğinin bilincinde olduğunu söyleyen Rivera konuyla ilgili şöyle dedi:

'Dirseğimden aşağısı yok. Dünyanın sonu değil'

Öte yandan Rivera hastaneden hemen taburcu olmayacak. Timsah saldırısı sonrası kolu enfeksiyon kapan talihsiz adam uzun süren bir tedavi süreci geçirecek.

Kolu dirseğinden koptu Hastanede söylediği tek söz infial yarattı