Dünya Mafya babasından şok kaçış! İpten atlayıp koşmaya başladı

Mafya babasından şok kaçış! İpten atlayıp koşmaya başladı

27.02.2023 - 15:12 | Son Güncellenme:

Bir süredir hapis cezasını çeken İtalyan mafya babası Marco Raduano, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başardı. Söz konusu gelişmede ülkede infial yarattı.

Mafya babasından şok kaçış İpten atlayıp koşmaya başladı

İtalya'da meydana gelen ve bir mafya babasının hapishane kaçışını konu alan haber dünya basınında gündem oldu. Söz konusu haberin görüntüleri ise film sahnelerini aratmadı.

Haberin Devamı

İPTEN SARKIP AŞAĞI İNDİ

İtalya'nın ünlü mafyalarından olan Sacra Corona Unita mafyasının patronu Marco Raduano, 24 Şubat'ta Sardunya'nın Nuoro kentindeki Badu' e Carros yüksek güvenlikli hapishanesinden kaçtı. Olayın görüntüleri de ortaya çıkarken Raduano'nun metrelerce yükseklikteki duvardan ip yardımı ile aşağı indiği görüldü.

Mafya babasından şok kaçış İpten atlayıp koşmaya başladı

İpin sonuna doğru geldiğinde kendini boşluğa bırakan Raduano, çimlerin üzerine düştü ve hızla koşarak hapishaneden kaçmaya başladı.

40 yaşındaki mafya babasının kaçışı için aylarca plan yaptığı ve hapishanede bir 'fırsat penceresi' bulduğu belirtildi.

HEMEN FARK EDİLDİ

Kaçışın ardından 2 saat sonra ise hapishanede rutin sayımlar gerçekleştirildi. Sayımlarda Raduano'nun olmaması üzerine hemen arama başlatıldı. Kameraları inceleyen yetkililer ise Raduano'nun kaçtığını anladı.

Haberin Devamı

Olaylı kaçış sonrası kameralar karşısına geçen Sardunya ulusal güvenlik sendikası temsilcisi Giovanni Villa şunları söyledi:

'Puglia'lı mahkum, İtalya'daki en güvenli cezaevlerinden birinden cüretkar bir şekilde kaçtı. Görünüşe göre her şeyi hazırlamış ve bir süredir kaçış için planlar yapmış'

HER YERDE ARANIYOR

Öte yandan İtalyan polisi hapishaneden kaçan Raduano'yu her yerde arıyor. Raduano'nun ülkeden kaçışını engellemek için feribotlar, otobüsler ve havalimanları didik didik aranıyor.

Mafya babasından şok kaçış İpten atlayıp koşmaya başladı