Dünya Mutfağı kazan polisler şaşkına döndü! İçeriden anne ve kızın cesetleri çıktı

Mutfağı kazan polisler şaşkına döndü! İçeriden anne ve kızın cesetleri çıktı

01.02.2023 - 14:31 | Son Güncellenme:

Korkunç şekilde öldürülen anne ve kız cinayetinin perde arkası aralandı. Söz konusu olayın şüphelisi mahkemede her şeyi itiraf etti.

Mutfağı kazan polisler şaşkına döndü İçeriden anne ve kızın cesetleri çıktı

İskoçya'da meydana gelen korkunç olay jet hızında dünya basınında ses getirdi. Söz konusu olayı birçok haber sitesi ilk sayfadan verdi. Mart 2021 yılında yaşanan gelişmede 25 yaşındaki anne ve küçük kızı evlerinde ölü bulunmuş, oklar ise genç kadının kendisinden yaşça büyük sevgilisine çevrilmişti.

Haberin Devamı

MEĞER NELER YAPMIŞ NELER

Olayın tek şüphelisi ise Bennylyn Burke isimli kadının bir arkadaşlık sitesinden tanıştığı 52 yaşındaki Andrew Innes'di. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Andrew'in mahkemesi görüldü. Mahkemede hakkında yapılan tüm suçlamaları reddeden Andrew, başka bir çocuğa tecavüz etmekten de yargılandı.

Mutfağı kazan polisler şaşkına döndü İçeriden anne ve kızın cesetleri çıktı

CANSIZ BEDENLERİ MUTFAKTA BULUNDU

Mahkemede konuşan bir savcılık yetkilisi ise yapılan tespitlerde, genç kadının Andrew tarafından defalarca bıçaklandığını, ve kafasına çekiçle vurarak öldürdüğünü söyledi. Morgan isimli yetkili bebeğin ise boğularak öldürüldüğünün tıbbi kayıtlara geçirildiğini aktardı. Öte yandan ikilinin cesetlerinin mutfağın altına çöp torbalarıyla birlikte gömüldüğü de aktarıldı.

Mahkemede iyice sıkıştırılan Andrew ise bir süre sonra suçunu itiraf etti. Andrew kan donduran olayı şu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

'Onu ben öldürdüm, kavga ettikten sonra öldürdüm evet. Mutfak zeminin altına gömdüm'

Tüm bu gelişmeler yaşanırken davaya Andrew tarafından tecavüze uğradığı öne sürülen küçük kızda katıldı. Andrew'in kendisine kelepçe taktıktan sonra istismar ettiğini söyleyen kız salonu buz kestirdi. Söz konusu mahkeme henüz sonuçlanmadı, dava 1 Şubat 2023 tarihi itibariyle hala devam ediyor.