Dünya 'Jilet dişli canavar' Hamile kadını kaçırıp, günlerce tecavüz etti

'Jilet dişli canavar' Hamile kadını kaçırıp, günlerce tecavüz etti

31.01.2023 - 14:23 | Son Güncellenme:

ABD'de yaşanan kan donduran olayda, hamile kadını kaçıran Micheal Barajas ve arkadaşları tutuklandı. Konuyla ilgili şerifin söyledikleri ise pes dedirtti.

Jilet dişli canavar Hamile kadını kaçırıp, günlerce tecavüz etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinin küçük bir kasabası olan Genesee County'de yaşanan olay kısa sürede gündem oldu.

Haberin Devamı

Michael Barajas isimli adam, hamile bir kadını kaçırdığı ve evinde 3 hafta rehin tuttuğu gerekçesiyle yakalandı. Genesee kasabası Şerifi Christopher Swanson, Barajas'ı "seri canavar" ve jilet dişli olarak tanımladı.

Jilet dişli canavar Hamile kadını kaçırıp, günlerce tecavüz etti

Kaçırılan kadının polise anlattıkları ise kan dondurdu. Söz konusu kadın, 3 haftalık süreçte 3 kez kaçma girişiminde bulunduğunu ve son denemesinde bunu başardığını aktararak, adamın kendisini çıplak bir şekilde yatağa bağladığını söyledi. Açıklamalarının devamında genç kadın şöyle konuştu:

'Korktum ve gitmek için yalvarmaya başladım. Bir sürü erkek bana saldırdı. Alkolden başka bir şey içmeme izin vermediler'

Öte yandan konuyla ilgili detaylı bir açıklamada bulunan Şerif Swanson ise skandalla ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

'Alex Schmidt ve Juwan Housey isimli şahıslar, kadını Flint'teki Marmion Bulvarı'nda bulunan eve getirdiler. Burada ona defalarca tecavüz ettiler. Housey ve Schmidt'i tutukladık'

Tüm bu gelişmeler ışığında, Barajas'ın saklandığı ev basıldı. Barajas, adam kaçırma, suç teşkil eden cinsel davranış ve silahla adam kaçırma suçlarından tutuklandı.

Barajas'ın davası devam ederken dava kapsamında müebbet hapis cezası alması bekleniyor. Savcılara göre Barajas, 'Masaad Timi' adında bir insan kaçakçılığı çetesi kuruyordu.