Dünya Öğretmen rezalete imza attı! 'Oyun oynama' bahanesiyle kandırdı

Öğretmen rezalete imza attı! 'Oyun oynama' bahanesiyle kandırdı

21.03.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Avustralya'da 16 yaşındaki erkek çocuğunu kandırarak cinsel ilişkiye giren öğretmenin davası görüldü. Söz konusu olayın detayları ve öğretmenin sözleri karşısında mahkeme salonu buz kesti.

Öğretmen rezalete imza attı Oyun oynama bahanesiyle kandırdı

Avustralya'da yaşanan ve skandal niteliğinde olan gelişmede bir kadın öğretmen ile 16 yaşındaki erkek öğrenci arasında geçenler dünyada gündem oldu. Söz konusu gelişmenin detayları ise mide bulandırdı.

Haberin Devamı

Popüler bir video oyunu ile öğrencisi ile iletişime geçen ve onu kandıran öğretmenin davası bugün görüldü.25 yaşındaki kadın, 16 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girmekten yargılandı. Davaya video konferans yolu ile bağlanan öğretmene indirim verilmedi ve hapse atıldı.

İFADESİ PES DEDİRTTİ

Öğrencisi ile nasıl iletişime geçtiğini aktaran kadın, çocuğa onunla okul dışında da vakit geçirmek istediğini belirtmek istediğini aktardı. Küçük çocuğa 'Okulda öğrenci-öğretmen okul dışında arkadaş' olalım diyerek kandıran öğretmen davanın jurisine pes dedirtti.

İkilinin ilişkisi ise sosyal medyadan konuşma ve birlikte bilgisayar oyunları oynayarak gelişti. Bir keresinde öğrencisiyle evinde buluştuğunu belirten kadın suçu çocuğa attı ve o anlarda şu sözleri söylediğini öne sürdü:

Haberin Devamı

'Yakalanırsak hapse girerim, işimi kaybederim'

AİLESİ TEPKİ GÖSTERDİ

İddiaya göre genç kadın Temmuz 2021'de öğrencisine onu sevdiğini söyledi. Olay ise Kasım ayında ailesinin çocuklarının telefonunda kadının çıplak fotoğraflarını bulmasıyla ortaya çıktı. Bu noktada ikili cinsel bir ilişkiye başlamıştı. Ailesi ise bu iddiaları yalanlayarak kadının oğullarının ismini lekelemeye çalıştığını aktardı.

Davanın Yargıcı Trevor Wright ise öğretmenin davranışının "cinsel arzu" tarafından motive edildiğini tespit etti ve "güvenilir" konumundan (meslek) yararlandığını ekledi.

CEZASI BELLİ OLDU

Küçük çocuğu manipüle ederek kandırdığı belirlenen kadına mahkeme indirimsiz hapis cezası verdi. Genç kadın, en az iki yıl şartlı tahliyesiz olmak üzere üç yıl dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı.