Dünya Ortalığı karıştıran iddia! Putin öğrenince buz kesti

Ortalığı karıştıran iddia! Putin öğrenince buz kesti

11.05.2022 - 06:55 | Son Güncellenme:

Rusya-Ukrayna Savaşı tüm hızıyla devam ederken, Vladimir Putin’in özel hayatıyla ilgili aldığı bir haberin etkisinde olduğu belirtiliyor.

Ortalığı karıştıran iddia Putin öğrenince buz kesti

Rusya lideri Vladimir Putin’in özel hayatıyla ilgili yeni iddialar gündemde kendine yer bulmaya devam ediyor. Özel hayatının başkaları tarafından konuşulmasını ve gündeme getirilmesini istemeyen Putin, yaptığı bir açıklamada, "Özel hayatıma müdahale edilmesine asla izin vermem, buna saygı duyulmalı" şeklinde konuşmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya atılan yeni bir iddia, gözleri yeniden 69 yaşındaki liderin özel hayatına çevirdi. Rusya lideri, savaş öncesinde basına sık sık spor yaparken görüntü vererek tüm dünyaya dinç ve canlı olduğunu sergiliyordu. Savaşın başlamasıyla birlikte bu görüntüler yerini Vladimir Putin’in sağlığına ve özel hayatına ilişkin iddialara bıraktı. Özel hayatı hakkında çok az bilgi bulunan liderin yaşantısına dair iddialar Batı basınında sık sık yer buluyor. Ancak Putin’le ilgili doğruluğundan emin olunan tek bilgi 2013 yılında Lyudmila Shkrebneva ile olan 30 yıllık evliliğini sonlandırmış olması. Putin’in bu evlilikten iki kızı olduğu biliniyor.

Ortalığı karıştıran iddia Putin öğrenince buz kesti

Haberin Devamı

Vladimir Putin, Lyudmila Shkrebneva ile evliliğini sonlandırdıktan sonra resmi olarak bir daha evlenmedi. Özel hayatı sır gibi saklanan liderin aşk hayatına ilişkin söylentiler uzun süredir konuşuluyor olsa da bu konuda hiçbir zaman net bir bilgiye ulaşılamadı. Rusya Devlet Başkanı'nın merak konusu olan aşk hayatında farklı isimler ise konuşulmaya devam ediyor ve Putin’in bu ilişkilerden doğan çocuklarının olduğu söylentileri ortada dolaşıyor.

GİZLİ FIRST LADY HAMİLE Mİ?

Uzun yıllardır Vladimir Putin ile Rus jimnastikçi, oyuncu ve siyasetçi Alina Kabaeva arasında bir ilişki olduğundan bahsediliyor. Hatta çiftin 4 çocuğu olduğu ve bu çocukların da İsviçre’de yaşadığı konuşulanlar arasında. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia da Vladimir Putin - Alina Kabaeva arasında olduğu öne sürülen ilişki söylentilerini yeniden alevlenirdi. Kremlin içinden bilgi aldığını iddia eden Rus siyaseti uzmanı Valery Soloviev, 38 yaşındaki Kabaeva’nın hamile olduğunu iddia etti. İddia, Telegram’da birçok kişi tarafından takip edilen GeneralSVR'de yer aldı.

Ortalığı karıştıran iddia Putin öğrenince buz kesti

Haberin Devamı

Haberde, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, görgü tanıklarının aktardığına göre son dönemde oldukça depresif, üzgün ve sinirli. Bu Putin için anlaşılabilir bir durum çünkü uzun süredir ilişki içinde olduğu Alina Kabaeva’nın olağanüstü bir zamanda hamile olduğunu öğrendi” ifadeleri kullanıldı. Putin, şu anda medya patronu olan Kabaeva ile bir ilişki içinde olduğunu asla kabul etmedi. Ancak birçok rapor, Putin’in gizli çocukları olduğunu ve bu çocuklardan en az ikisinin annesinin Kabaeva olduğunu öne sürüyor.

ÇOCUKLAR İSVİÇRE’DE KALIYOR

Putin ve Kabaeva çiftinin kız çocuklarının İsviçre’de doğduğu, iki oğullarından birinin 2015 yılında İsviçre'de, diğerinin 2019 yılında ise Moskova'da dünyaya geldiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz hafta Alina Kabaeva’nın 2015 yılında yaptığı doğumda bulunan bir doktorun söylentileri doğruladığı iddia edilmiş, Putin’in doğumlar sırasında Kabaeva’nın yanında olmadığı belirtilmişti. Bu iddia net bir şekilde doğrulanamadığı halde Rus ordusunun Ukrayna’ya saldırmasından sonra change.org’da başlatılan bir imza kampanyasında, Putin’in İsviçre’de bulunduğu iddia edilen çocuklarının ve Alina Kabaeva’nın ülkeden yollanması için imza kampanyası başlatılmış ve kampanyaya 50 binden fazla kişi katılmıştı.

Haberin Devamı

EN SON MOSKOVA’DA GÖRÜLDÜ

Alina Kabaeva, Rusya’nın en gizemli kadınlarından birisi olarak tanımlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Kabaeva ve çocuklarının güvenlik amacıyla nükleer sığınağa yerleştirildiği iddia edilmişti. Kabaeva’nın Rus medyasını kontrol eden isimlerden birisi olduğu ve yıllık kazancının yaklaşık 8 milyon Sterlin (yaklaşık 150 milyon lira) olduğu tahmin ediliyor.

Alina Kabaeva, son olarak Moskova’da 9 Mayıs zafer günü için yapılacak bir dans gösterisinin provalarına katılırken görüntülenmiş ve burada yaptığı konuşmada “Her ailenin bir savaş hikayesi vardır. Bu hikayeleri unutmamalı ve nesilden nesile aktarmalıyız. Bu gösteri bizim geçmişimizi anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda bugün verdiğimiz mücadeleye de ışık tutuyor” demiş ve Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarda kullandığı neo-nazizm iddialarına da gönderme yapmıştı.