Dünya Pelin'in psikopat katilinden şok sözler! Salon buz kesti

Pelin'in psikopat katilinden şok sözler! Salon buz kesti

31.01.2023 - 15:10 | Son Güncellenme:

Malta'da Pelin Kaya'nın ölümüne sebep olan Jeremie isimli şahsın davası görüldü. Mahkemede yaptıklarından pişman olmadığını belirten şahsın sözleri pes dedirtti.

Pelinin psikopat katilinden şok sözler Salon buz kesti

Malta’nın Gzira kentinde 18 Ocak tarihinde yaşanan olayda, Jeremie Camilleri’nin kullandığı araç, restoranda arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan Pelin Kaya’ya çarptı. Kaya, kaza sonrası hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları, araç sürücüsünün, Kaya’ya ayrıca taşlar attığını ve yardım etmek isteyenlere de engel olduğunu aktardı. Malta polisi, saldırgan tavırlar sergileyen araç sürücüsü Camilleri’yi elektro şok tabancasının yardımıyla gözaltına aldı. Kaya’nın yakınlarının ve Türkiye’nin Valetta Büyükelçiliği yetkililerinin de hazır bulunduğu ilk duruşmada, Hakim Joe Mifsud, 33 yaşındaki Camillieri’nin “Kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklu yargılanmasına karar verdi

Pelinin psikopat katilinden şok sözler Salon buz kesti

MALTA BAŞBAKANI'NDAN 'PELİN' ÇAĞRISI

Malta Başbakanı Robert Abela, 30 yaşındaki Türk vatandaşı Pelin Kaya’nın hayatını kaybettiği olayın ardından mahkemeleri, kurallara uymayanlara karşı güçlü bir mesaj vermeye çağırdı. Abela, “Ülkedeki pek çok kişi gibi ben de bu olay karşısında şoke oldum ve öfkelendim. Mahkemelerin davanın her aşamasında kararlı ve sert olmalarını bekliyorum. Kurbanlar ve aileleri için gereken adalet sağlansın” dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Abela, toplumda kurallara uymayanların sert sonuçlarla yüzleşmesi gerektiğini belirtti.
Abela, ayrıca olayın faili Jeremie Camilleri’ye hızlıca müdahale eden güvenlik güçlerine de teşekkür ederek, ülkedeki herkesin huzur ve güven içinde yaşama hakkı olduğunu dile getirdi.

Pelinin psikopat katilinden şok sözler Salon buz kesti

MAHKEMEDE SKANDAL SÖZLER: ÜNLÜ OLMAK İSTEDİM

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Malta basınında Jeremie'nin mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Skandal denilecek o açıklamalarda Jeremie kaza sonrasında Pelin'in cansız bedenine küfür ettikten sonra taş attığını ifade etti.

Söz konusu kazanın ardından eski kız arkadaşına mesaj atan Jeremie, ertesi sabah onu haberlerde göreceğini yazarak, yaptığından ötürü gurur duyduğunu ve ünlü olacağı için mutlu olduğunu aktardı.

Pelinin psikopat katilinden şok sözler Salon buz kesti

Mahkeme sonrası ise acılı aile Jeremie'ye tepki gösterdi. Yoğun güvenlik önemleriyle mahkemeden çıkartılan şahsa, Pelin'in ailesinden biri 'Öleceksin' dedi, ailenin avukatının devreye girmesiyle olay büyümeden sonlandırıldı. Savunması sonrası kefalet talebi reddedilen Jeremie'nin davası ise 9 Şubat tarihine ertelendi.