Dünya Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar

Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar

26.03.2024 - 14:56 | Son Güncellenme:

Koşuya çıktığı sırada, aklını başından alan bir kadınla tanıştı. Hızla dolu dizgin bir aşka yelken açan ikili aralarındaki 17 yıllık yaş farkını hiç umursamadı. Ancak genç damadın ailesinin bir itirazı vardı.

Şakayla başladı, evlilikle bitti Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin mesleğini duyana kadar

Çin'in Hainan Eyaletinde 22 yaşındaki bir erkek ile 39 yaşındaki bir kadının aşk hikayesi, internette ses getirdi. Özellikle de ilk başta adamın ebeveynlerinin şiddetle karşı çıktığı, ancak gelinin mesleği ve geliri ortaya çıktıktan sonra fikirleri değişti.

Haberin Devamı

Yerel basına göre, ikili bir sabah 'Khun Jen' (takma isim) isimli genç koşuya çıktığı sırada tesadüfen tanıştı. Çekici ve kendisinden hoşlanan bir kadın gördü ve onunla tanışmaya karar verdi. 'Khun Ting' (takma ad) gençlerin sabahları koşu yaptığını görmenin nadir olduğunu söyleyerek şakayla karışık sıcak bir cevap verdi.

ZAMANLA DUYGULAR AŞKA DÖNÜŞTÜ

İkili o günden sonra her gün beraber koşuya çıkmak için sözleşti. Her geçen gün daha fazla konuşup, bağ kurdular. Zaman geçtikçe duyguları aşka dönüştü. Sonunda aralarında büyük bir yaş farkı olmasına rağmen ikili sevgili olmaya karar verdiler. 

Altı aydan fazla bir süre flört sevgilisiyle flört eden 22 yaşındaki genç adam, diz çöküp sevgilisine evlenme teklif etmeye karar verdi. Mekan ikilinin ilk kez buluştuğu park olarak seçildi. karşılığında da 'Evet' cevabını aldı. Daha sonra müjdeyi anlatmak için sevgilisini anne ve babasıyla buluşmaya götürdü.

Haberin Devamı

'KARİYERİNİ' DUYUNCA FİKİRLERİ DEĞİŞTİ

Kız arkadaşı ondan 17 yaş büyük olmasına rağmen kendine çok iyi bakmıştı ve 39 yaşından çok daha genç görünüyordu. Ancak damadın yaş farkını öğrenen ailesi derhal itiraz etti. Aile, oğullarının mutluluğu için endişelendiklerini dile getirdi. Yanı sıra, yaşı büyük bir kadının çocuk sahibi olamayacağından korktukları konusunda ısrarcı oldular.

Ancak oğullarının sevgilisinin bir kozmetik markasının sahibi olduğu ortaya çıktıktan sonra fikirleri değişmeye başladı. Kariyeri oldukça istikrarlı kabul edildi. Ayrıca, müstakbel gelinin aileye bir torun sözü vermesi de tutumlarını iyice yumuşattı. Ve en sonunda evliliğe razı olmaya karar verdiler. Ayrıca damat ise aşklarını, "Özgür bir toplumda yaş sorun değildir. Önemli olan iki kişinin birbirine karşı ne hissettiğidir. Çok fazla açıklamaya ihtiyacımız yok. Zaman gösterecek" diyerek savundu.