Dünya Savaşta yaralanan model Playboy dergisine kapak oldu

Savaşta yaralanan model Playboy dergisine kapak oldu

05.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ukraynalı model ve TV sunucusu İrina Bilotserkovets, savaşta yaralandıktan sonra geçirdiği ameliyatların ardından Playboy’a poz verdi. Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko’nun asistanının eşi olan Bilotserkovets, geçen yıl savaş başladıktan 2 gün sonra 26 Şubat’ta düzenlenen saldırıda yaralanmıştı.

Savaşta yaralanan model Playboy dergisine kapak oldu

Playboy’la söyleşisinde Bilotserkovets, 3 çocuğunun da içinde olduğu otomobiliyle eve dönerken bir anda kendilerini çatışmanın ortasında bulduklarını anlattı. “Yalnızca başımda inanılmaz bir acı hissettiğimi hatırlıyorum” diyen Ukraynalı model, yaralı olarak gittiği hastanede doktorların kendisine “Büyük ihtimalle öleceksin” dediğini aktardı.

Haberin Devamı

‘FRANKENSTEİN GİBİYDİM’

Bilotserkovets, Ukrayna’daki doktorların sözleri üzerine Almanya’nın başkenti Berlin’e gittiğini ve burada 4 kez ameliyat edildiğini anlattı: “Bir gözümü kaybetmiştim, her yerimden tüpler çıkıyordu, saçlarım ameliyattan dolayı kazınmıştı. Her yerimde dikişler ve yaralar vardı. Frankenstein’ın canavarından farksızdım. Çenem de parçalanmıştı.”

Bilotserkovets, başarılı geçen ameliyatların ardından, sanatçıların kurduğu ve cephede savaşan askerlere moral vermek için etkinlikler düzenleyen Ukrayna Kültür Birlikleri adlı gruba katıldığını da belirtti.

Savaşta yaralanan model Playboy dergisine kapak oldu

BASILAN İLK SAYI

Playboy Ukrayna, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Şubat 2022’de verdiği emirle başlayan savaşın ardından sayılarını sadece dijital olarak çıkarıyordu. Bilotserkovets’in metal bir bikiniyle kapağında yer aldığı Playboy’un son sayısı savaşın başından beri fiziksel basılan ilk kopya oldu.

Haberin Devamı

Savaşta yaralanan model Playboy dergisine kapak oldu