Dünya Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz!

Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz!

03.03.2024 - 16:09 | Son Güncellenme:

Geceyi geçirmek için kamp kuran İspanyol çifte yedi cani saldırdı, başına defalarca darbe alan erkek turistin ağzı paramparça oldu. Saldırganlar sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi olan seyahat blogger'ını ise dövüp tecavüz etti.

Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz

Dünyada cinsel suçun en yaygın olduğu ülkelerden Hindistan'da, bu kez bir İspanyol turist toplu tecavüze uğradı. Hindistan'ın doğusundaki Jharkhand eyaletinde Cuma gecesi gerçekleşen korkunç saldırının adresi, Dumka bölgesiydi.

Haberin Devamı

İspanya'dan yola çıkıp dünyayı turlayan bir çift Dumka'da geceyi geçirmeye karar verdi ve kamp kurdu. İspanyol çiftin çadırına yaklaşan yedi saldırgan, önce erkek turiste şiddetli bir şekilde saldırdı.

7 kişiden oluşan saldırganların sonraki hedefi, Instagram'da 200 bini aşkın takipçisi olan seyahat blogger'ı kadın turist oldu.

Kadın turisti dövüp toplu tecavüz eden caniler kaçarken, 28 yaşındaki blogger akşam 23.00 sularında bir polis devriye aracına ulaşmayı başardı. Saldırıya uğrayan çift, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

İspanyol seyahat blogger'ı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırganların kendisini ve partnerini dövüp soyduklarını, ancak asıl hedeflerinin toplu tecavüz olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Jharkhand polisi, Güney Asya'yı gezen çifte saldırıp toplu tecavüz eden gruptan dört erkeği tutukladı. Diğer üç şüpheli halihazırda aranıyor.

Dünyanın en kalabalık ülkesi Hindistan'da 2022 yılında her gün neredeyse 90 tecavüz vakası kayıtlara geçti. 2022'de toplam 31 bin 516 tecavüz davası açıldı, bu her 18 dakikada bir kadının tecavüze uğradığı anlamına geliyor.

Ancak toplumsal baskı ve polis soruşturmalarına güven duyulmaması, çok daha fazlasının kayıtlara geçmesine engel oluyor.

23 yaşındaki üniversitesi öğrencisinin 2012 yılında başkent Yeni Delhi'deki bir otobüste toplu tecavüze uğrayıp ölüme terk edilmesi, bütün dünyada manşetlere taşındı. Genç kadın hayatını kaybederken olayın duyulması ülke çapında infiale yol açtı, günlerce süren gösteriler düzenlendi. Sonunda tecacüzcülere idam cezası getiren düzenleme kabul edildi ancak Hindistan'da cinsel saldırıda bulunanlar nadiren hüküm giyip hapse atılıyor.