Dünya Sifon suyuyla biftek pişirdi! Dikkat mide bulandırır

Sifon suyuyla biftek pişirdi! Dikkat mide bulandırır

20.06.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

ABD'de gerçek kimliği henüz belli olmayan bir kişi, kaldığı otel odasında yaptıklarıyla dünya basınında ses getirdi. O anların görüntüleri ise mide bulandırdı.

Sifon suyuyla biftek pişirdi Dikkat mide bulandırır

Amerika Birleşik Devletleri'nde kayıtlara geçen ve sosyal medyada infial yaratan videonun başrolünde Barfly kullanıcı adını kullanan kişi var. Yıllardır otellerde yaşadığını belirten ve sık sık et pişirme videoları çeken Barfly, bu sefer şok edici bir görüntüyle gündeme geldi. Daha önce saç kurutma makinası ile bile biftek pişiren Barfly'ın bu sefer yaptıkları akıllara durgunluk verdi.

Haberin Devamı

Söz konusu görüntülerde Barfly yine bir otel odasında et pişirmeye başladı, ancak bu videosu öncekilere hiç benzemiyordu. 65 bin takipcili Barlfy'nin söz konusu videosu kısa bir süre içinde 4 milyon  kişi tarafından izlendi.

Sifon suyuyla biftek pişirdi Dikkat mide bulandırır

SİFONDA PİŞİRİP BAL İLE YAĞLADI

Görüntülerde Barfly, sifon suyuyla pirzola pişirdi. Gerçek adını veya otellerde neden bu kadar çok vakit geçirdiğini hiçbir zaman açıklamayan Barfly'ye sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Söz konusu video ise ilk olarak Barfly'ın sifon suyunu ısıtmasıyla başlıyor. Daha sonra bifteği paketin içinde sifon suyuyla pişiren Barfly, söz konusu eti bir baharat karışımının içine attı.

Sifon suyuyla biftek pişirdi Dikkat mide bulandırır

SAÇ KURUTMA MAKİNASIYLA 7 SAAT

Barfly bir başka videoda ise bifteği bal ile yağlayarak yiyor. Söz konusu etin kanları bile üzerinde bulunurken genç adam bu eti tam 7 saat boyunca saç kurutma makinası üzerine tutarak pişirmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Sifon suyuyla biftek pişirdi Dikkat mide bulandırır