Dünya Hastane dönüşü büyük şok! Eşini sevgilisiyle yatak odasında yakaladı

Hastane dönüşü büyük şok! Eşini sevgilisiyle yatak odasında yakaladı

15.06.2023 - 10:30 | Son Güncellenme:

Tayland'da eve geldiğinde eşini ve sevgilisini yatakta çıplak basan talihsiz kocanın sözleri dünya basınında ses getirdi.

Hastane dönüşü büyük şok Eşini sevgilisiyle yatak odasında yakaladı

Tayland'ın doğusunda bulunan Rayong eyaletinde bir evde yükselen çığlıklar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Rayong Karakolundan ekipler söz konusu evdeki 25 yaşındaki Boonkorn Saetiao'yu kurtarmak için apar topar harekete geçti.

Haberin Devamı

İTİRAF ETTİ

Polis olay yerine geldiğinde Saetiao'yu burnunda, sol dirseğinde ve göğsünde ciddi yaralarla evde saklanırken bulundu. Talihsiz adam an itibariyle hastanede tedavi görüyor. Polis bölgeye ilk geldiğinde ise kapıda 20 yaşındaki Pimpha Hongklai ve 29 yaşındaki Wachirawit Wanitchakorn ile karşılaştı. Karı koca kapıda polisi beklerken koca, Saetiayo'yu defalarca bıçakladığını itiraf etti.

'KARIM ONUNLA YATTI'

Polise verdiği ifadede karısının kendisini aldattığını belirten talihsiz adam konuyla ilgili 'Karım onunla yattı. Hayatımda hiçbir şey kalmadı. Onu seviyorum ve onun için her şeyi yapmaya hazırım ama yine de bana ihanet etti' dedi.

Olay yerindeki ifadesinden sonra detaylı sorgu için karakola götürülen adamın çocuğu olduğu da ortaya çıktı. Eşi ve bıçakladığı şahsın daha önceden sevgili olduğunu da belirten Wachirawit, bu ilişkiyi bitirmeye çalıştığını aktardı.

Haberin Devamı

'ÇIPLAK GÖRDÜM'

Karısının sevgilisini bıçaklamadan hemen önce intihar etmeyi denediğini ve hastaneye kaldırıldığını belirten Wachirawit, bu süreçte eşinin yanında kalmasını istediğini ancak kadının reddettiğini belirtti. Hastaneden gizlice kaçtığını belirten adam eve geldiğini ve burada karısını ve Saetiao'yu yatakta çıplak bir şekilde gördüğünü polislere söyledi.

Saldırı sonrası pişman olduğunu dile getiren Wachirawit, yaptığı şey için cezalandırılmaya istekli olduğunu açıkladı. Yerel basında çıkan haberlerde ise talihsiz adamın 40 bin baht para cezası almasının olası olduğu yazıldı.