Dünya Skandal ilişki öğretmeni yaktı! Her şey danışmanı olmasıyla başladı, evinin adresini verdi

Skandal ilişki öğretmeni yaktı! Her şey danışmanı olmasıyla başladı, evinin adresini verdi

22.05.2024 - 10:43 | Son Güncellenme:

Son sınıftaki öğrencisi ona danışmanlık yapması için yönlendirildi ve ikili ilk kez tanıştı. Gence ilk olarak şahsi telefon numarasını veren kadın, daha sonra birlikte oldukları rüyaları anlatmaya başladı. Bir yıl boyunca devam eden uygunsuz ilişki ortaya saçıldığında yetkililer derhal harekete geçti.

Skandal ilişki öğretmeni yaktı Her şey danışmanı olmasıyla başladı, evinin adresini verdi

Amerikalı bir lise öğretmeni, öğrencisiyle cinsel birliktelik kurduğu suçunu kabul etmesinden sonra 13 yıl hapis cezasıyla yüzleşiyor.

Haberin Devamı

Heather Hare adındaki öğretmen, Arkansas eyaletine bağlı bir lisede eğitimciydi ve adı açıklanmayan öğrenciyle yasak ilişkisi Ağustos 2021 ile Nisan 2022 arasında devam etti.

YETKİLİLER SKANDAL DETAYLARI TESPİT ETTİ

Müfettişler, 33 yaşındaki Hare'in öğrenciyle arabasında, evinde ve hatta sınıfında birlikte olduğunu tespit etti. Öğrenci o zamanlar son sınıftaydı. Hare, birbirleriyle ilk karşılaştıklarında ona bire bir danışmanlık yapmakla görevlendirilmişti. Hare bu sırada gence şahsi telefon numarasını verdi.

İkilinin ilişkisi Instagram ve Snapchat'teki mesajlaşmalar ile ilerledi. Nisan 2022'de ülkenin başkenti Washington'a düzenlenen bir okul gezisi sırasında dahi birlikte oldukları yetkililerin ortaya koyduğu bilgiler arasında.

Haberin Devamı

'RÜYAMDA GÖRDÜM' DEYİP EV ADRESİNİ VERDİ

Skandal ilişki öğretmeni yaktı Her şey danışmanı olmasıyla başladı, evinin adresini verdi

İngiliz Independent gazetesinin bildirdiği üzere, Hare öğrencisine 'rüyasında birlikte olduklarını' gördüğünü söyleyerek evinin adresini verdi. 12 ay sonra uygunsuz ilişkinin ortaya çıkmasıyla Hare, birinci derece cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklandı.

Tutuklanmadan önce Hare, öğrencileri tarafından çok seviliyordu. Pandemi sırasında dersleri geçici olarak durdurulduğunda, öğrencileri onun için bir veda videosu bile kaydettiler. Mezun olan son sınıf öğrencilerinin de aralarında bulunduğu 12 öğrencisi, pandemi sırasında verdiği ders durdurulunca Hare'ye veda ederken selfie görüntüleri paylaştı.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Arkansas'taki mahkemede Hare, birinci dereceden iki cinsel saldırı suçlamasını ayrı ayrı kabul etti. Hare, cezasını tamamladıktan sonra ömür boyu denetimli serbestliğe tabi tutulacak. Hare ayrıca evli ve beş yaşında bir kız çocuğu var.

Avukat Jonathan Ross, "Reşit olmayan öğrencileriyle cinsel ilişki kuran öğretmenler, Hare'in güven konumunu kötüye kullanmasının ve reşit olmayan bir çocuğun savunmasızlığından faydalanarak onunla tekrar tekrar yasa dışı cinsel faaliyete girmenin sonuçlarını yansıtan bugünkü cezayı dikkate almalıdır" dedi.