Dünya Şok görüntü! Sokakların yeni belası kullananı zombiye dönüştürüyor

Şok görüntü! Sokakların yeni belası kullananı zombiye dönüştürüyor

19.07.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

ABD'nin en büyük 5. şehri Philadelphia'da kayıtlara geçen görüntülerde kullandıkları madde nedeniyle bilinçlerini yitiren ve ayakta bile zor duran kişiler yer aldı.

Şok görüntü Sokakların yeni belası kullananı zombiye dönüştürüyor

Son yıllarda uyuşturucu kullanımının belli oranlarda yasallaşmasıyla bağımlı sayısının arttığı ABD'den korkunç görüntüler geldi. Philadelphia'da çekilen görüntülerde sokakların pislik içinde olması ve bağımlıların aleni bir şekilde uyuşturucu kullandığı görüntüler, zombi filmlerini aratmadı.

Haberin Devamı

ZOMBİ VİRÜSÜ

Görüntüler Philadelphia'nın en tehlikeli mahallelerinden olan Kensington'da kayıtlara geçti. Kambur bir şekilde yere bakan kişilerin saatlerce pozisyon değiştirmediği belirtildi. Kensington'da açık hava uyuşturucu pazarları sık sık görülüyor. Bölgede eroin, kokain, ve fentanil ağırlıklı olarak kullanılıyor.

Şok görüntü Sokakların yeni belası kullananı zombiye dönüştürüyor

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde yetkililer söz konusu 'Zombi virüsü'nü gelişmekte olan bir tehdit olarak nitelendirdi. Cumhuriyetçilerin bölgedeki adayı Vivek Ramaswamy konuyla ilgili bölgeye yaptığı ziyarette uyuşturucu ve evsizlikle mücadele için adım atacaklarını belirtti.

Şok görüntü Sokakların yeni belası kullananı zombiye dönüştürüyor

YÜZDE 103 ARTIŞ

Son olarak Nisan ayında yayınlanan rapora göre Ocak 2021-Haziran 2022 arası yüksek dozda uyuşturucudan ABD'de 4800'den fazla kişi öldü. Rapor ayrıca güney eyaletlerinde uyuşturucu kullanımının yüzde 103 arttığını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Geçen hafta, Biden yönetimi ülkedeki uyuşturucu sayısının yüzde 15 azaltması için için iki yıllık bir plan duyurdu.
Beyaz Saray iç politika danışmanı Neera Tanden gazetecilere verdiği demeçte 'Amacımız uyuşturucuyu sokaklarımız ve çocuklarımızdan uzak tutmak' dedi.