Dünya Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı! Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar

Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı! Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar

08.03.2024 - 11:14 | Son Güncellenme:

Eşinin kendisini kız kardeşiyle aldattığı kadın bu durumu kendi öz çocuğundan öğrendi. Olayın skandal detayları ise dünya medyasında ses getirdi.

Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar

Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi Çin'in Hebei eyaletinde akılalmaz bir olay meydana geldi. Yerel medyada çıkan haberlerde henüz ilkokula giden bir çocuğun babası hakkında yaptığı itiraf gündem oldu. Yerel basın çocukların duygularının masum ve dürüst olduğunu hatırlatarak küçük bir çocuğun annesine söylediği sözleri manşet yaptı.

Haberin Devamı

"BİLMİYOR MUYDUN?"

Annesi ve ablasıyla evde oyuncaklarıyla oynayan küçük kız, yatma vakti geldiğinde adeta bombayı patlattı ve "Anne, teyzem ve babam beni pek sevmiyor, sen yokken birlikte uyuyorlar, akşam da mı böyle oluyor" dedi. Küçük kızın bu sözlerini duyan herkes şoke uğradı, anne ise gözyaşlarına boğuldu. Çocuk daha sonra teyzesine dönerek "Annemin bundan haberi yok muydu" dedi.

Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar

BOŞANACAKLAR

Evdeki yasak aşkı ortaya çıkınca, baba ve teyze evi terk etti. Yerel basın bu tarz olayların çocukların hem gelişimini hem de aile ilişkilerini olumsuz etkilediğini yazdı. Haberde ayrıca kadının eşine boşanma davası açtığı bilgisine de yer verildi.

Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar