Dünya Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları! 'Küçük kutuları hatırladın mı?'

Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları! 'Küçük kutuları hatırladın mı?'

20.09.2023 - 06:37 | Son Güncellenme:

Hayatını anlatan dizi nedeniyle canilikleri küresel çapta bir kez daha hatırlanan ABD'li seri katil Jeffrey Dahmer'a ait ilk kez ortaya çıkan yeni detaylar onu bir kez daha gündemin üst sıralarına taşıdı. Özellikle diziden sonra hayat hikâyesi adeta didik didik araştırılan Dahmer'ın daha önce deşifre edilmemiş bir telefon görüşmesi kan donduracak cinsten.

Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları Küçük kutuları hatırladın mı

Derleyen: Oğuzcan Atış / Milliyet.com.tr - ABD'li seri katil Jeffrey Dahmer, son dönemde hakkında yayınlanan bir dizi nedeniyle küresel çapta birçok kişinin dikkatini çeken bir isim. Canice işlediği cinayetler yüzünden bugün dahi konuşulan Dahmer, 1978-1991 yılları arasında tam 13 yıl boyunca 17 kişiyi öldürmüştü. Gözaltına alındıktan sonra evinde yapılan incelemeler esnasında mutfağında insan ve hayvanlara ait vücut parçaları bulunmuş, olayla ilgili yapılan inceleme onun kurbanlarına ait vücut parçalarından bir kısım yediğini açığa çıkarmıştı. İşlediği kan donduran cinayetlerle yıllar geçse de hatırlanan Dahmer, son olarak duyan herkesi şaşkına çeviren bir yeni olayla gündemde. Dahmer'ın cezaevinde bulunduğu süre boyunca babasıyla yaptığı telefon görüşmelerinde öldürdüğü kurbanlardan birine ait vücut parçalarını büyükannesinin evindeki bir kutuda sakladığını itiraf ettiği ve üstelik yaptığı bu eylemden ötürü övündüğü ortaya çıktı. İşte Dahmer'la ilgili ilk defa gün yüzüne çıkan dehşete düşüren gerçekler.

Haberin Devamı

Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları Küçük kutuları hatırladın mı

'KÜÇÜK KUTULARI HATIRLIYOR MUSUN?'

Jeffrey Dahmer’in işlediği cinayetlere ilişkin yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. İşlediği cinayetlerle bugüne kadar pek çok film, dizi ve belgesele konu olan Dahmer hakkında önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni bir yapım seri katille ilgili daha önce ortaya çıkmayan yeni detayları açığa çıkardı. 'My Son Jeffrey: The Dahmer Family Tapes' (Oğlum Jeffrey: Dahmer Ailesi Kayıtları) adını taşıyan belgeselde Dahmer'ın babası ile yaptığı telefon görüşmesine ilk defa yer veriliyor. Telefon görüşmesi esnasında kan donduran ifadeler kullanan Dahmer'ın şu sözleri onun ne kadar büyük bir cani olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. 

Dahmer, babası ile yaptığı telefon görüşmesi esnasında işlediği cinayetlere ilişkin yeni detaylar veriyor ve babasına şunları söylüyor: "Seninle paylaşmak istediğim bir şey vardı. Büyükannemi ziyaret ettiğin zamanı hatırlıyor musun? O küçük kutuları hatırladın mı? Ahşaptı ama metal bir kaplaması vardı. İçinde cinsel içerikli dergiler sakladığımı düşündüğün için onları açmam konusunda çok ısrar etmiştin. Bu yüzden seninle kavga edecek kadar gerilmiştik. O kutuların içinde ne olduğunu fark etmiştin değil mi? O kutuların içinde kurbanlardan birinin kafası ve cinsel organları vardı."

Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları Küçük kutuları hatırladın mı

'KÜÇÜKKEN TUHAF HİKÂYELER ANLATIYORDU'

Haberin Devamı

Dahmer’in bahsettiği vücut parçalarının kime ait olduğu ise henüz tam olarak anlaşılabilmiş değil. Seri katilin alkolik olması sebebiyle ordudan atıldıktan sonra büyükannesi ile yaşadığına dikkat çeken uzmanlar, Dahmer'ın vücut parçalarını eve tam da bu dönemde yerleştirdiğinin üzerinde duruyor.

Baba Lionel Dahmer'ın, oğlunun itirafının ardından ne tepki verdiği henüz kamuoyuna açıklanmamış olsa da baba Dahmer'ın, oğlu hakkında daha önce "Küçükken bana tuhaf hikâyeler anlattığını hatırlıyorum" dediği biliniyor.

İLK CİNAYETİNİ 18 YAŞINDA İŞLEDİ

Kamuoyunda 'Milwaukee Yamyamı' olarak da bilinen Jeffrey Dahmer, ilk cinayetini 18 yaşında işledi. Liseden mezun olduktan 3 hafta sonra Steven Hicks adlı 18 yaşındaki otostopçuyu, kafasının arkasından dambılla vurarak öldüren Dahmer, bu cinayetin ardından yaklaşık 10 yıl boyunca sessiz kaldı ve ikinci cinayetini yaklaşık 10 yıl sonra işledi. Dahmer, 1978-1991 yılları arasında toplamda 17 kişiyi en cani yöntemlerle öldürdü.

Daha önce duyulmamış Dahmer kayıtları Küçük kutuları hatırladın mı

İÇKİ PROBLEMİ YÜZÜNDEN HER YERDEN ATILDI

Liseden mezun olduktan sonra işletme okumak için Ohio Eyalet Üniversitesi'ne giden Dahmer’in hayatında alkol her zaman önemli rol oynadı. Dahmer, içki sorunu ve düşük notları nedeniyle ilk dönemi dahi tamamlayamadan okuldan atıldı. Üniversiteyi bitiremeyince orduya katılan Jeffrey Dahmer, Fort Sam Houtsan, Teksas'ta savaş doktoru olmak için eğitim gördü. Batı Almanya'nın Baumholder kentine gönderildi. Mart 1981'de onurlu terhis aldığı için orduda yalnızca iki yıl görev yaptı. Ancak yine alkolizm sorunu nedeniyle ordudan atıldı.

Alkolü hayatının önemli bir parçası haline getiren Dahmer, kurbanlarını öldürmeden önce de alkol almayı ihmal etmiyordu ve yargılamalar sırasında alkolü 'amaca giden bir araç' olarak gördüğünü söylemişti. Cezaevinde kaldığı sırada yiyecekleri vücut parçalarına benzeterek ve üzerlerine ketçap sıkarak rahatsız edici şakalar yapan Dahmer, bu durumdan rahatsız olan mahkumlar tarafından 1994 yılında öldürüldü.