Dünya Pencereyi açınca eşini yakaladı! Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı

Pencereyi açınca eşini yakaladı! Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı

23.01.2024 - 16:03 | Son Güncellenme:

İş seyahatinden erken dönen koca akılalmaz bir olaya şahitlik etti. Yatak odasının penceresini açan şahıs, eşini en yakın arkadaşıyla bastı.

Pencereyi açınca eşini yakaladı Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı

Birkaç yıl önce uzun bir süredir devam ettirdikleri birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Çinli çift, evliliklerinin ilk aylarından sonra sorun yaşamaya başladı. Eşinin sosyal çevresindeki erkeklerin çok olmasından rahatsız olan koca, karısıyla bu konuyu defalarca konuştu ancak bir sonuca varamadı. Bir balıkçılık şirketinde çalışan adam normal şartlarda sabah işe gidip akşam da gelen biriydi. Geçtiğimiz hafta ise nadir de olsa bir iş seyahati için şehir dışına çıkan şahıs, döndüğünde karşılaştığı manzarayla yıkıldığını belirtti.

Haberin Devamı

Pencereyi açınca eşini yakaladı Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı

YASAK AŞKI ANINDA GÖRDÜ

Yaşadığı şehre gelen ve bir öğle yemeği yedikten sonra eve geçen koca hemen yatak odasına yöneldi ve içerisinin havasız olduğunu fark etti. Önce perdeleri daha sonra da camı açan talihsiz adam eşinin kendisini bir başka erkekle aldattığını gördü. Hemen kameraya sarılıp o anları kayda alan koca hiçbir şey demeden eşinin eve dönmesini bekledi. Daha sonra karısına fotoğrafları gösteren ancak eşinin kendisine "yanlış anladın" diyerek bir bahane sunduğunu öne süren koca boşanma kararı aldığını açıkladı.

Pencereyi açınca eşini yakaladı Eve erken gelince yasak aşk ortaya çıktı

Öte yandan eşinin birlikte olduğu erkeğin kadının en yakın arkadaşlarından biri olduğunu da belirten koca yerel basına mahkeme sürecinin devam ettiğini aktardı.