Dünya Televizyonu bile tufaya düşürdüler! Dünya zincirleme skandalı konuşuyor

Televizyonu bile tufaya düşürdüler! Dünya zincirleme skandalı konuşuyor

15.09.2023 - 12:51 | Son Güncellenme:

Sahilde yürüyüşe çıkan İrlandalı gördüğü 'krater' üzerine hemen haber kanallarını aradı. Bunun bir meteor tarafından oluşturulduğunu belirten şahıs, ana akım medyayı resmen kandırdı.

Televizyonu bile tufaya düşürdüler Dünya zincirleme skandalı konuşuyor

Meksika parlamentosunda 'Uzaylı fosili' denilerek 3 saatlik canlı yayında dünyaya duyurulan gelişme uluslararası basında infial yarattı. Birçok kişi bu görüntülerin sahte olduğunu öne sürdü. Söz konusu konu fosillerin ise 1000 yaşında olduğu kaydedildi. Dün akşam saatlerinde NASA'nın düzenlediği basın toplantısında BBC Muhabiri Sam Cabra uzaylı cesetlerine ait bir soruyu yetkililere sordu. BBC'nin sorusuna yanıt veren NASA çalışanı Dr. David Spergel "Bu örnekleri bilim insanlarının incelemesine izin verirlerse ne olduklarını anlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Televizyonu bile tufaya düşürdüler Dünya zincirleme skandalı konuşuyor

İRLANDA'DA KRATER KAOSU

Bu gelişmelerden kısa bir süre sonra 5 milyon nüfuslu İrlanda'da yaşananlar önce yerel sonra da dünya medyasında ses getirdi. Dave Kennedy isimi bir kişi, sahilde gezerken devasa bir kratere rastladı. Bunun bilimsel bir keşil olduğunu düşünen Dave hemen yerel basına haber verdi. Bölgeye gelen gazetecilere röportaj veren Dave, 'Gördüğünüz gibi burada bir yanık izi var. Bu yanık izi aşağı indikçe daha derin olmalı. Bileşiminden emin değilim ama öğrenmemiz gerek' dedi. ve ekledi:

'Bir ay önce NASA tarafından yayınlanan bir belgesel izliyordum. Bu yüzden bu kadar biçimli bir çukurun çarpma alanı olduğunu hemen anladım'

Televizyonu bile tufaya düşürdüler Dünya zincirleme skandalı konuşuyor

'KOZMİK BİR OLAY'

Sadece bu röportaj değil, Dave'in anlattıkları ve 'kraterin' görüntüsü ülkede akşam haberlerine de yansıdı. Spiker krater için 'Bu dünyanın dışından gelen' ifadesini kullandı ve durumu hayatta sadece birkaç kez denk gelinecek bir kozmik olay olarak nitelendirdi.

Haberin Devamı

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Öte yandan krater sanılan ve ülke gündemine oturan çukurun perde arkası bir hafta öncesine dayanıyor. Sıcak hava nedeniyle plajlara akın eden halkın arasında olan 2 genç, eğlence amaçlı plaja bir çukur kazıyor. O anları videoya da alan gençler görüntüleri sosyal medyada bile yayınlıyor.

Televizyonu bile tufaya düşürdüler Dünya zincirleme skandalı konuşuyor