Dünya Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu

Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu

15.04.2024 - 12:53 | Son Güncellenme:

Yıllarca ilişki yaşadığı sevgili ve ailesinin maddi durumunu ancak düğünlerinde öğrendi. Damadın ailesi, gösterişli düğün sırasında çiçeği burnunda geline çeyiz olarak külçelerce altın ve arsa tapusu hediye etti. Genç kadın pahalı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu

Geçtiğimiz günlerde Vietnam'ın romantik ilişkileri konu alan bir televizyon programına katılan çiçeği burnunda çift, ilgi çeken evlilik hikayeleriyle seyircilerinin dikkatini çekti.

Haberin Devamı

HABERİ DAHİ YOKTU

Buna göre, şimdi 25 yaşında olan Nu Huynh ve Trung Tinh adındaki ikili aynı üniversitede sınıf arkadaşıydı. Genç kadın o zamanlar, tüm akademik faaliyetlerde son derece aktifti ve zekasının yanında nezaketiyle de dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak sınıfındaki erkeklerin romantik anlamda ilgisini çekmiyordu.

Öyle ki ikili, eğitim hayatlarının üçüncü yılına kadar fazla konuşma fırsatı dahi bulamadı. Genç kadın o dönemde gelecekteki eşinin ailesinin bir kuyumcu dükkanının olduğunu bilmiyordu ve gönüllü çalışmalar yapıyordu. Bu yüzden arkadaşlarını hayır kurumlarına bağışta bulunmaya teşvik ediyordu.

Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu

PAHALI HEDİYE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Jung Tinh ise, zor durumdaki çocuklara yardım etmek için yüklü miktarda bağış yaptı. Gönüllü çalışmayla meşgul olması sebebiyle Nu Huynh, Trung Tinh ile bu çalışmalar eşliğinde sık sık iletişim kurmaya başladı ve ikili arasında yavaşça duygular filizlendi ve ikili yeni bir aşka yelken açtı.

Haberin Devamı

İlişkilerinin devam ettiği üç yıl boyunca, genç kadın erkek arkadaşının ailesiyle de sevgi dolu bir bağ kurdu. Çift Ocak ayında rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Damadın ailesi, genç kadına 20 külçe altın ve bir arsa tapusu içeren pahalı bir hediye verdi. Aldığı büyük çeyiz karşısında genç kadın şaşkınlığa uğramadan edemedi:

"Kayınvalidem bana çeyizi verdiğinde şaşırdım. İkimiz de bu çeyizi, geleceğimizi inşa etme yolculuğumuz için bir araç olarak görüyoruz."