Dünya Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı! Dünyanın konuştuğu 'karanlık' ilişki

Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı! Dünyanın konuştuğu 'karanlık' ilişki

30.11.2023 - 14:48 | Son Güncellenme:

ABD'de zengin bir kadının kendisinden 23 yaş küçük evsiz adamla dolu dizgin bir aşka yelken açması ülkenin manşetlerine taşındı. Olayın detayları pes dedirtirken damadın kadınla tanışma şekli dünya basınında yankı uyandırdı.

Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı Dünyanın konuştuğu karanlık ilişki

Carolyn Holland, ABD'nin California eyaletine bağlı cennet gibi bir sahil beldesi olan Cayucos'ta yalnız yaşayan zengin bir kadındı. 80 yaşındaki dul Holland, hiç beklemediği bir anda kendisinden 23 yaş küçük David Foute adındaki evsiz adamla tanıştı. Dave ile tanışmaları onun evinde bazı yenileme çalışmaları yapmak üzere işe alınmasıyla gerçekleşti. Birkaç hafta içinde ise, 'ölümsüz aşklarını' birbirlerine ilan ederek sevgili oldular.

Haberin Devamı

'FANTEZİ DÜNYASI GİBİ, ÇOK TUHAF'

Carolyn'in kızları Susan ve Sally ise, annelerinin Dave'le tanıştıktan sonra kişiliğindeki değişiklik karşısında paniğe kapıldılar. Kızı Sally, "Burası bir fantezi dünyası gibi, çok tuhaf. Dave ortaya çıktığından beri annem ergenlik çağındaki bir çocuk gibi. Garip bir şekilde kıkırdayıp gülüyor" diyerek annesindeki büyük değişimi gazetecilere anlatmıştı.

Carolyn o dönemde, bir yabancıya bu kadar derinden aşık olmayı veya bu yaşta romantik bir ilişki yaşamayı hiç beklemediğini şu sözlerle söyledi:

"Şefkatli ruhuyla hayatıma özel bir şey kattı, çok şey paylaşıyoruz. Onu ve kişiliğini seviyorum. Yanımda olmadığı zaman nefret ediyorum."

Basına yansıyan detaylara göre Dave, Carolyn'e akşam yemeği hazırlıyor ve ilaçlarını almasını hatırlatıyordu ancak bir yandan da kasabada arkadaşlarına bir daha asla çalışmak zorunda kalmayacağını söyleyerek övünmesi insanların ikna olmasını engelliyordu.

Haberin Devamı

AİLE İÇİ ŞİDDET, UYUŞTURUCU VE PARANOYA

Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı Dünyanın konuştuğu karanlık ilişki

Carolyn'in kızları da bu aşka farklı bir açıdan baktı. Dave'in, annelerini dolandırmak istediğine ve onun kalbini kıracağına inanıyorlardı. Üstelik şu an hayatta olmayan Carolyn'in 'yeni sevgilisi'ne şüpheyle yaklaşmak için bir gerekçeleri daha vardı: Dave'in son derece karanlık geçmişi.

Dave'in geçmişi, aile içi şiddet ve çocuk ihmali gibi ciddi suçlarla doluydu. Eski sevgilisinin sadakatsiz olduğundan şüphelendiğinde onu dövmüştü. Daha önceki bir evliliğinden ise, ihmalden neredeyse ölmek üzere olan bir kız çocuğu vardı. Bu çocuk Dave tarafından, sonunda onu yasal olarak evlat edinen bir çifte verilmişti.

Dave bunların hepsinin geçmişte kaldığını, artık kiliseye gittiğini ve daha iyi bir hayat sürmek için Tanrıya söz verdiğini söyleyerek savundu. Maalesef ki, Dave hakkındaki şüpheler bununla da sınırlı değildi. Dave, Cayucos'a bir evsiz olarak gelmişti tadilat yapmak için Carolyn'in evine ilk geldiğinde iskelenin yanında uyuyordu.

Kristal meth bağımlısı olduğunu da itiraf ediyordu. Bu onu uyuşturucu ticaretine yöneltmiş ve sonunda o kadar paranoyak hale getirmişti ki, Dave, bir süpermarket zincirinin 'hepimize mikro çip takmayı planladığına inanıyordu'. Dave uyuşturucuyu bıraktığını öne sürerek kendini savunsa da, çok fazla içki ve esrar içtiği kendisiyle tanışanlarca fark ediliyordu.

Haberin Devamı

GİDEREK KIZLARINDAN UZAKLAŞTI

Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı Dünyanın konuştuğu karanlık ilişki

Dave ile olan ilişkisi Carolyn'i kızlarından giderek uzaklaştırdı ama istediği partnere sahip olma hakkına sahip olduğunu düşünüyordu. Carolyn kızlarının, babalarının ölümünden sonra kendisine ihtiyaç duyduğu desteği vermediklerini söyledi ve ekledi:

"Dave'den önce beni görmeye hiç gelmediler."

Kızları annelerinin bu iddialarını sert bir dille yalanladı. Carolyn'den beş saat uzakta yaşayan Susan, daha fazla buralarda olmayı dilediğini ancak hem kendisinin hem de Sally'nin çocuk büyüttüğünü ve tam zamanlı çalıştığını açıkladı. 'Onu her şeye dahil etmeye çalıştık' dedi ve annesinin bu işe karışmak konusunda isteksiz olduğunu da belirtti.

Bu sırada, hikayeleri gergin ve acı bir doruğa ulaşmak üzereydi. Carolyn, kaybettiği eski kocası Joe ile birlikte birkaç milyon dolar değerinde bir emlak portföyü sahibi olmuştu. İlişkilerinin başlamasından bir süre sonra Carolyn, Dave'le birlikte 40 bin dolarlık bir minibüs satın almasına imkan tanıyan bir kredi anlaşması imzaladı. Üstelik bu ona yapacağı mali yardımların yalnızca başlangıcıydı.

Haberin Devamı

DEVASA MALİ 'YARDIM'

Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı Dünyanın konuştuğu karanlık ilişki

Carolyn'in mülklerinden biri, yakındaki bir kasabada iki evin bulunduğu arsaydı. Dave, evlerden biri Carolyn'in kendi torununa ve ailesine kiralanmış olmasına rağmen, onu evleri satışa çıkarmaya ikna etmişti. Carolyn'in kızları bu duruma son derece öfkeliydi. Carolyn, Dave'in geleceğini garantiya almak için mülk satışından elde edilen 600 bin doların bir kısmını Dave'e vereceğine söz vermişti.

Satış hızla gerçekleşti ve Carolyn'e yazılan çek, satışı gerçekleştiren acentelerden tahsil edilmeyi bekliyordu. Ancak Carolyn, tam o sırada Kovid şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Carolyn, Dave'in tavsiyesi üzerine aşı olmayı reddetmişti, Dave onu aşı olmanın 'bir hükümet kontrolü süreci' olduğuna ikna etmişti.

ÖLDÜĞÜNÜ DAHİ HABER VERMEDİLER

Taburcu edilerek eve gönderildiğinde, Caroline'ın zayıf fiziki ve zihni durumu, kızlarının vekaletname statüsü kazanmasına ve mali işleri üzerinde kontrol sahibi olmalarına olanak tanıdı. Carolyn kısa süre sonra hayata gözlerini yumdu. Kızı Susan, "Onu öldüren şey Kovid değildi ama kesinlikle faydası da olmadı çünkü sağlığı zaten düşüşe geçmişti" dedi.

Haberin Devamı

Kızları, Dave'in Carolyn'i son günlerinde ziyaret etmesine izin vermediler ve onu arayıp onun öldüğünü haber vermediler. Cenaze töreni de yapılmadı çünkü kızları, yerel kilisenin onlara verdiğini düşündükleri desteğin eksikliğinden dolayı kırgındı.

Susan ve Sally hâlâ annelerinin istismar edildiğini ve hiç kimsenin (doktorların, polisin veya bakım hizmetlerinin) onlara yardım etmediğini düşünüyor.