Dünya ‘Üçünü de reddettim’

‘Üçünü de reddettim’

28.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Kathleen Turner, üç ünlü aktörün kendisiyle birlikte olmak için iddiaya girdiğini ama onları reddettiğini açıkladı.

‘Üçünü de reddettim’

DIŞ HABERLER SERVİSİ - ABD’li oyuncu Kathleen Turner, bu ülkeyi 1970’lerde sarsan Watergate skandalıyla ilgili “White House Plumbers” (Beyaz Saray Tesisatçıları) adlı diziyle ekranlara dönüyor. Bu vesileyle İngiliz “Daily Mail” gazetesine samimi açıklamalarda bulunan 68 yaşındaki oyuncu, 1980’lerde ünlü aktörler Jack Nicholson, Michael Douglas ve Warren Beatty’nin kendisiyle birlikte olmak için yarıştıklarını ama üçünü de reddettiğini anlattı. Hollywood’da 1980’ler ve 90’larda “zor kadın” olarak tanımlanmasının nedenini de “Onlara göre ‘Bunu istemiyorum’ diyen her kadın zordur, erkek ise kararlıdır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ağzından kaçırdı

Kathleen Turner yeni röportajda, 1980’li yıllarda çekilen “Body Heat” filmiyle bir anda şöhreti bulmasının ardından Jack Nicholson, Michael Douglas ve Warren Beatty ile birlikte yemek yediklerini anlattı. Ancak, aradan yıllar geçtikten sonra Douglas’ın, üç erkek oyuncunun hangisinin Kathleen Turner ile o gece yatacağına dair iddiaya girdiğini ağzından kaçırdığını açıkladı. O gece üç aktörü de reddettiğini söyleyen Turner, “45 yıllık oyunculuk hayatımda başka bir oyuncuyla asla birlikte olmadım. Lafımı esirgemedim, inanmadığım projelerde yer almadım. Bedeli ağır olsa da kendim gibi yaşadım” dedi.