Dünya Ulusal TV Ödülleri gecesine Zeynep Kartal damgası

Ulusal TV Ödülleri gecesine Zeynep Kartal damgası

23.01.2016 - 13:41 | Son Güncellenme:

İngiltere'de geçtiğimiz akşam düzenlenen Ulusal Televizyon Ödülleri 2016 (National TV Awards) törenine katılan İngiltere'nin popüler dizilerinin oyuncuları Manchester'da yaşayan modacı Zeynep Kartal'ın kostümleri ile kırmızı halıda poz verdi.

Ulusal TV Ödülleri gecesine Zeynep Kartal damgası

'Ünlülerin kırmızı halı ve TV ödülleri tasarımcısı' olarak anılan, çalışmaları dünyaca ünlü moda dergilerine kapak olan Türk modacı Zeynep Kartal tasarımıyla, ödül gecesine damgasını vurdu. .

Haberin Devamı

National Tv Awards ödülleri geceinde ünlü şarkıcı Rochelle Humes in giydigi Zeynep Kartal tasarimi gecede “best dress” seçildi.

Zeynep Kartal tasarımını seçen bir diğer ünlü oyuncu ise Jorgie Porter oldu

Bu arada Zeynep Kartal”ın İngiltere”ye geldiği dönem İngilizcesini ilerletmek için gittiği Manchester Koleji de diger öğrencilere Zeynep Kartal”ı örnek göstererek ödüle layık gördü.

Okul afişlere ünlü modacının resmini basarak “bizim okulumuzun mezunu (if English is not your first language The Manchester College can help you develop your English and work towards your dream carrier like Zeynep Kartal ) “Eğer İngilizce ana diliniz değilse Manchester Okulu sizin İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacak ve hayallerinizi süsleyen kariyerinizi Zeynep Kartal da olduğu gibi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır” sloganını kullanıyor.

Yazarlar