Dünya Ünlü sporcu sevgilisinin kollarında öldü! Sosyal medya 'Steroid' dedi

Ünlü sporcu sevgilisinin kollarında öldü! Sosyal medya 'Steroid' dedi

02.07.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Türkiye'de ve dünyada oldukça popüler olan, ürettiği spor içerikleriyle milyonlarca kişi tarafından izlenen Jo Lindner hayatını kaybetti.

Ünlü sporcu sevgilisinin kollarında öldü Sosyal medya Steroid dedi

Sosyal medyada yaptığı içeriklerle 8 milyondan fazla takipçisi olan Jo Lindner hayatını kaybetti. Kısa sürede gündem olan olay sonrası 'Bodybuilding' camiası yasa büründü. 'Joesthetics' ismiyle de bilinen Lindner, henüz 30 yaşındaydı.

Haberin Devamı

ANİ GELİŞEN ANEVRİZMA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lindner'in kız arkadaşı Nicha sevgilisinin 3 gündür bir boyun ağrısı yaşadığını ancak bunu umursamadığını bildirdi. Yapılan ilk tespitlerde ise Lindner'in ani gelişen bir anevrizma sonucu hayatını kaybettiğini ve damarlarının yırtıldığı üzerinde duruluyor.

Nicha Instagram üzerinden yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Kollarımda... çok hızlı oldu... 3 gün önce boynunda ağrı olduğunu söyledi... fark etmedik, ta ki olan olana kadar. Çok geç oldu. Eğer insanlar onu benim tanıdığım gibi tanısaydı... o bu dünyadaki en harika ve inanılmaz insandı'

Ünlü sporcu sevgilisinin kollarında öldü Sosyal medya Steroid dedi

ÖLÜMÜNÜ TAHMİN ETTİ

Öte yandan Jo daha önce katıldığı bir Youtube yayınında 'Kalp aynı zamanda bir kas, bu benim en büyük endişem, kalbime öyle bir kramp girebilir ki kalp krizi geçirebilirim' dedi.

Jo'nun arkadaşı yine kendisi gibi sporcu olan Noel Deyzel, 'Huzur içinde uyu Jo. Hala seninle spor salonunda buluşmak için cevabını bekleyip telefonumu kontrol ediyorum' dedi.

Haberin Devamı

Ünlü sporcu sevgilisinin kollarında öldü Sosyal medya Steroid dedi

STEROİD DEDİLER

Birçok sosyal medya kullanıcısı ise Jo'nun kullandığı steroidler nedeniyle hayatını kaybettiği ve bu ilaçların kalp ve karaciğerine zarar verdiğini aktardı.

Aort anevrizması, sol kalpten çıkan ve aort adı verilen atardamarda bölgesel genişleme olması sonucu kesecik oluşması durumudur. Sıklıkla 60 yaşın üzerindeki hipertansiyon hastalarında görülebilen bu genişleme noktalarında ani olarak yırtılmalar meydana gelebilir.