Dünya Yanlış kişiyi kaçırıp banyoda işkence yaptılar! Kiralık evdeki vahşet striptiz kulübünde son buldu

Yanlış kişiyi kaçırıp banyoda işkence yaptılar! Kiralık evdeki vahşet striptiz kulübünde son buldu

10.11.2023 - 16:14 | Son Güncellenme:

Aralarında ABD'nin Irak işgalinde tüm dünyanın tanıdığı Waterboarding'in de bulunduğu kan donduran işkenceler, çetenin esas aradığı kişinin adresini öğrenmesini sağladı. İçeriye girip hedefi dışarı çıkarması istenen kurban ise, polisi arayıp bomba ihbarında bulundu.

Yanlış kişiyi kaçırıp banyoda işkence yaptılar Kiralık evdeki vahşet striptiz kulübünde son buldu

ABD Florida'da üç kişilik çetenin yol açtığı vahşet, tüyler ürpertti. Jonathan ve Jeffry Arista kardeşler ile ortakları Raymond Gomez'den oluşan çete, bir adamı evinin dışından kaçırdı.

Haberin Devamı

Çete üyelerinden biri polis kıyafeti giymişti, altın rozeti ve taktik yeleği bile vardı. Kurbanı sahte polis lambası konulmuş beyaz bir araca binmeye zorladılar, gözlerini bağladılar ve Florida eyaletindeki Plantation şehrinde kiraladıkları eve götürdüler.

Günlük kiralık eve vardıktan kısa bir süre sonra Gomez ve Arista kardeşler bir hata yaptıklarını fark etti, yanlış kişiyi kaçırmışlardı. İş arkadaşlarını kaçırmayı hedeflemişlerdi. Ancak çete geri adım atmadı, ellerindeki kurbanı serbest bırakmak yerine, durumu kendi lehlerine çevirmeye karar verdi.

ZOR SAATLER

Yanlış kişiyi kaçırıp banyoda işkence yaptılar Kiralık evdeki vahşet striptiz kulübünde son buldu

Kurbana silah doğrultup işkenceye başladılar. Elektrikli matkabın ucunu deriye bastırmak ve silahla ölüm tehditleri gibi işkenceleri, ABD'nin Irak işgalinde dünyanın tanıdığı Waterboarding izledi.

Haberin Devamı

Üç çete üyesi, kurbanı kiralık evin banyosuna götürdü, yüzünü birkaç siyah maskeyle kapattı. Yere yatırılan kurbanın yüzüne kovalarla su döküldü.

İşkenceye dayanamayan adam, en sonunda esas aranan kişinin yerini söyledi. Doğru kişi, Pompano Plajı'nda bir striptiz kulübüne sahipti.

Çete elde ettiği bilgiyle esas hedefi kaçırmak için plan yaptı. Kiralık evden dışarı çıkıp kurbanı siyah lüks bir araca bindirdiler. Raymond Gomez'in sürücü koltuğuna oturmasıyla kulübe doğru ilerlediler. Çetenin planı, kurbanı içeri gönderip aradıkları kişiyi dışarı çıkarmasını sağlamaktı. Ancak kurban içeride polisi arayıp bomba ihbarı yapınca, çetenin planı fiyaskoyla sonuçlandı.

Polis gece yarısı 02.00 sularında olay yerine ulaştı. Polisin geldiğini gören çete araçla kaçmayı denedi ancak başka bir otomobile çarparak kaza yaptı. Polis, kazayı fırsat bilerek olay yerinden kaçmaya çalışan Jonathan Arista'yı yakaladı.

 

 

 

Savcılar, kazadan sonra aracı kullanan Gomez'in bir süre çalıların arkasında saklandığını, ardından otobüs terminaline doğru yola çıktığını aktardı. Polisin onu bulması birkaç saat sürdü, yakalandığında kendisi ve Arista kardeşlerin ödenmemiş bir borcu tahsil etmek için adam kaçırma planı hazırladıklarını itiraf etti. Gomez ayrıca esas hedefi bilmediğini de ileri sürdü.

Haberin Devamı

Arista kardeşler mahkemeye çıkarıldı, adam kaçırma suçlamasıyla yüzleşti. Kardeşler, suçlu bulunmaları halinde ömür boyu hapis cezası alabilir. Gomez ise, henüz mahkemeye çıkmasa da aynı suçlamalarla ve potansiyel olarak aynı cezayla karşı karşıya.