Dünya Yasak aşka bıçaklı saldırı! Dördüncü kez aldatılınca cinnet geçirdi

Yasak aşka bıçaklı saldırı! Dördüncü kez aldatılınca cinnet geçirdi

16.12.2023 - 11:45 | Son Güncellenme:

49 yaşındaki kadın, kocasını 18 yaşındaki sevgilisiyle basınca cinnet geçirdi. Dördüncü kez aldatılan kadın üzerine bir de hapse girdi.

Yasak aşka bıçaklı saldırı Dördüncü kez aldatılınca cinnet geçirdi

Kocası ve üvey kızına bakmak için şehir dışında çalışan 49 yaşındaki kadın, eşine ulaşamayınca evine dönmeye karar verdi. İşyerinden birkaç günlüğüne izin alan Auan isimli Taylandlı, yolda gelirken eşinin kendisini tekrar aldattığından şüphelendi. Daha önce üç defa aldatılmıştı ancak eşini sevdiği için boşanmaya razı olmadı.

Haberin Devamı

Uzun süren bir yolculuk sonrası eve gelen kadın, eşini 18 yaşındaki sevgilisiyle bastı. Evden kaptığı devasa bıçakla genç kadına saldıran Auan, eşinin sevgilisini yaraladı. Çığlıklar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri tarafından yakalanan kadın sorgusunda şunları söyledi:

"Onu bıçakladığımı kabul ediyorum. Kocam beni daha önce üç kez aldattı. Onu sevdiğim için affettim ama artık dayanamadım. Ona ve üvey kızına bakmak için çalışmaya gidiyordum, onu hala sevip sevmediğim konusunda artık şüpheliyim"

DURUMU AĞIR

Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan polis ise 18 yaşındaki kızın kol, bacak sırt dahil çeşitli yerlerinden yara aldığını ve durumunun ağır olduğunu aktardı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden genç kızın entübe edildiği de bildirildi.

Yasak aşka bıçaklı saldırı Dördüncü kez aldatılınca cinnet geçirdi

HAPSE GİRECEK

Öte yandan aldatılan kadın sorgusunun ardından önce mahkemeye sonra da cezaevine gönderildi. Cinayete teşebbüs suçundan yargılanan kadının 15-20 yıl arası bir hapis cezası alması bekleniyor.