Dünya Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı! 'Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak'

Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı! 'Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak'

13.04.2023 - 15:27 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada ortaya çıkıp yayılan akımlar her geçen gün daha da ilginç bir hal alıyor. Kendisinin geçmişten ya da gelecekten geldiğini söyleyerek kehanetlerde bulunanlar da bunlar arasında. 2671 yılından geldiğini iddia eden ve kendisini 'zaman savaşçısı' olarak tanımlayan Eno Alaric'in de 'solucan deliği' kehaneti var ve dediğine göre işaret ettiği 5 tarih pek çok şeyi değiştirebilir!

Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak

Derleyen: Oğuzcan Atış / Milliyet.com.tr - Sosyal medya uygulamalarının kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Daha fazla kullanıcı bu mecralarda yeni ve ilginç akımların ortaya çıkması anlamına geliyor. Son dönemde TikTok’ta çok sayıda kişi geçmişten veya gelecekten geldiğini iddia ettiği paylaşımlar yaparak çeşitli konularda kehanetlerde bulunuyor. Bu akıma katılan isimlerden biriyse de Eno Alaric isimli TikTok kullanıcısı. Daha önce de birçok farklı tarihle ilgili çeşitli 'öngörülerde' bulunan Alaric, önümüzdeki aylarda yaşanacaklarla ilgili bazı iddialar ortaya attı.

Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak


Haberin Devamı

Kendisini 2671 yılından gelen bir zaman yolcusu olarak tanımlayan Eno Alaric isimli TikTok kullanıcısı, gelecekte yaşanacağını iddia ettiği olaylara dair yaptığı paylaşımlarla 26 binden fazla takipçi kazandı. Geleceğe dair bilim kurgu filmi senaryolarını andıran iddialarıyla zaman zaman gündem olan sosyal medya kullanıcısı, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, “Dikkat! Ben gerçek bir zaman yolcusuyum, önümüzdeki aylarda bir yolcu uçağı kaybolacak. Solucan deliğine giren yolcu uçağı 12 yıl boyunca kayıp kalacak ve solucan deliğinde seyahat edecek” ifadelerine yer verdi. Alaric’in paylaştığı video 20 binden fazla izlenme aldı.

Bazı kullanıcılar paylaşıma, "Sana inanıyorum dostum” , "Kulağa harika bir film gibi geliyor" gibi yorumlar yaptı. Kendisini daha önce de “zaman savaşçısı” olarak tanımlayan Alaric, 2023 yılı içerisinde bir süper volkan patlaması olacağını söylemiş ve binlerce insanın hayatını kaybedeceğini iddia etmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Alaric’in paylaşımlarını insanlarda endişeye sebep olduğu sebebiyle eleştirirken, bazı kullanıcılar ise bunun sadece eğlence amaçlı olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

'2023’TE YAŞANACAKLARI TAKİP EDİN'

Daha önce Dünya ile ikiz gezegenler, uzaylı ziyaretçiler ve hatta başka boyutlara açılan portallar hakkında tahminlerde bulunan Alaric, "Benim gerçek bir zaman yolcusu olmadığımı düşünüyorsanız, 2023'te şu ana kadar meydana gelen Dünya'nın en büyük keşiflerini hatırlayın" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımında 2023 yılı içerisinde gerçekleşmesini beklediği olayları anlatmıştı. Alaric, tahminlerini şöyle sıraladı:

1 Temmuz: Bilim insanları ve kaşifler yer altı uygarlıklarını keşfedecekler. Sıradan bir mağara keşfi sırasında yapılan çalışmalar, binlerce yeni hayvan türünün bulunduğu başka bir dünyaya açılan kapının bulunmasını sağlayacak.

Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak

6 Temmuz: Bir grup genç, bir dinozor yumurtasıyla birlikte başka bir evrene açılan bir portal keşfedecek. Kapının içinden geçecek çocuklar dinozorların hala hayatta olduğu ve portalı kullanarak tarih öncesi bir dünyaya gittiklerini görecek.

Haberin Devamı

12 Ağustos: Kanser için bir tedavi yöntemi bulunacak. Akciğer ve cilt kanserinin çözümü bir sincabın hipofiz bezi kullanılarak yapılacak.

Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak

17-23 Ağustos: Gökbilimciler solucan deliklerini izlemenin ve insanlı bir uzay aracını bir solucan deliğine (uzayı bükerek iki farklı nokta arasında kestirme yollar oluşturan yapılar) göndermenin bir yolunu bulacaklar. 23 Eylül’de bir uçak kaybolacak. Kaybolan uçak bir solucan deliğine girecek ve 12 yıl boyunca solucan deliğinin içinden geçecek.

30 Eylül: Yapay zeka insan zekasını geride bırakarak daha teknolojik hale gelecek ve insanların kontrolü kaybetme riski artacak.

DAHA ÖNCE DE 6 TARİH VERMİŞTİ

Alaric, daha önce de dünyayı değiştirecek bir dizi olay yaşanacağını ve bunların sonucunda binlerce insanın öleceğini ifade ederek yaptığı paylaşımda eriyen buzullar sonucunda yeni salgınların ortaya çıkacağını, okyanus tabanlarında büyük depremler gerçekleşeceğini ve bunun sonucunda dünyanın en derin noktası Mariana Çukuru'ndan daha derin çukurlar oluşacağını, ABD’de bulunan Yellowstone Süper Volkanı’nın patlayacağını iddia etmişti.

Haberin Devamı

TikTok kullanıcıları, yapılan paylaşıma anlatılanların mümkün olup olamayacağını tartışan birçok yorum yapmıştı. Bir kullanıcı "Yoğun bir yaz olacak" dedi, bir diğer kullanıcı ise "Hiçbiri olmayacak" ifadelerini kullandı.

Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak

'BİLGİSAYARI ALMAK İÇİN GÖNDERİLDİM'

Zaman yolcusu olduğunu söyleyen ve çeşitli kehanetlerde bulunan tek kişi elbette Eno Alaric değil. John Titor da zaman yolcularından biri. John Titor'un hikâyesi ilk olarak Kasım 2000'de çevrimiçi Art Bell forumunda gün ışığına çıktı. Kendisinin gelecekte iç savaş tarafından harap olmuş ve karışmış ABD hükümetinin bir askeri olduğunu belirtti. 2036'dan geldiğini söyleyen Titor görevi için gerekli olduğunu ifade etttiği bir IBM 5100 bilgisayarını almak için 1975 yılına gönderildiğini iddia ediyordu. Daha sonra 2000 yılına geçti ve bu süre zarfında insanlarla çevrimiçi iletişim kurarak onlara gelecekle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Time_Travel_0' kullanıcı ismiyle 2000 yılında dünyaya adını duyuran Titor’un ilk mesajı, kendi hakkında bazı ifadeler içeriyordu. Dünyaya yaydığı mesajda bir zaman makinesinin çizimi de bulunuyordu. Her hareketiyle gündem olan Titor mesajında şu ifadelere yer vermişti:

"Selamlar. 2036 yılından gelen bir zaman yolcusuyum. 1975 yılında, IBM'in ürettiği 5100 isimli bilgisayar sistemini almak için geldim. Zaman makinem, General Electric tarafından üretilen sabit yüklü geçici bir yer değiştirme ünitesi. Ünitenin fotoğraflarını göndermekten mutluluk duyuyorum."

BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU

Her türlü duruma kendini hazırlayan Titor kendisine yöneltilen bütün soruları, çizimleriyle destekleyerek yanıtladı ve gelecek hakkında tahminlerde bulundu. Gelecek ile ilgili birçok kehanette bulunan Titor'un büyük bir kısmı gerçekleşmeyen öngörüleri ise şöyleydi:

"ABD'de 2004 yılında başlayacak iç huzursuzluk, 2008 yılında bir savaşa dönüşecek ve ABD 5 ayrı bölgeye ayrılacak. Olimpiyat Oyunları, 2008 yılından sonra gerçekleştirilmeyecek. 2015 yılında III. Dünya Savaşı çıkacak ve bu savaş, ABD'deki iç savaştan tetiklenecek. Sınır çatışmaları ve aşırı nüfus artışının sebep olacağı savaşta 3 milyar insan yaşamını yitirecek. Savaştan sonra ülkelerin toparlanması 20 yıl sürecek. Creutzfeldt-Jakob adlı bir hastalık salgına dönüşecek ve dünya genelinde birçok insan etkilenecek. Everett-Wheeler kuantum fiziği modeli, insanlığın bugüne kadar üzerinde çalıştığı en doğru model olacak."

Titor 24 Mart 2001'de fikirlerini öne sürdüğü forumda son kez paylaşımını yaptı, sonra da bir anda ortadan kayboldu.