Gündem Dünyaya teşhir ederiz

Dünyaya teşhir ederiz

04.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Van 1’inci sıra milletvekili adayı Beşir Atalay, kentte sadece Ak Parti ve HDP’nin seçim çalışması yürüttüğünü belirtti.

Dünyaya teşhir ederiz

Ak Parti’nin Türkiye’nin her köşesinde siyaset yaptığını söyleyen Atalay, “Görüyorsunuz burada başka partiler yok. Bizim dışımızda bir parti var. Dileriz ki diğer partiler de gelsin buralarda çalışsın. O partiye de tavsiyemiz şudur. Eğer demokrasiye inanıyorlarsa, seçim huzurunu bozacak hiçbir şey yapmasınlar ve yaptırmasınlar. Yaptırırlarsa dünyaya teşhir ederiz, yaptıklarına pişman ederiz. Bunu bilsinler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz seçimlerde Vanlıların sivil siyaset umuduyla HDP’ye oy verdiklerini söyleyen Atalay, “Umut neydi, terör ve şiddet biter, siyaset kurumu güçlenir ve Türkiye’nin meselelerini TBMM çözer ama böyle mi oldu? Vanlı kardeşimiz şimdi görüyor, 7 Haziran’dan sonra yeniden terör ortamını canlandırdı ve bu partinin en tepesindekiler terör örgütünün gölgesine sığındı. Böylesi bir siyaset olmaz. Bu başka bir vesayettir. Bu seçim bana göre HDP için de bir sınavdır. Ya sivil siyaset alanında güçlenecek, seçim ortamında gösterdiği tutumlarla onu ispat edecek ya da terörle bütünleşmiş, siyasi hiçbir anlamı olmayan bir hareket olacaktır” dedi.