Gündem E-Bordro Ekranı İle Online Memur Maaşlarına Ulaşın

E-Bordro Ekranı İle Online Memur Maaşlarına Ulaşın

28.04.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

E-Bordro sistemi ile memurlar maaş bilgilerine artık üzerinden kolayca ulaşabilmektedirler. E-Bordro sistemine giriş e detaylı bilgiyi haberimizde sizler için hazırladık.

E-Bordro Ekranı İle Online Memur Maaşlarına Ulaşın

Maliye Bakanlığı’nın kamu personellerine yönelik olarak dijital platformda hizmete açtığı e-bordro sorgulama uygulaması ile birlikte artık kamu kurumlarında görevli olan vatandaşlar aylık maaş bordrolarının tüm detaylarına internet üzerinden erişebilme fırsatına sahip olabiliyor. Özellikle de dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın resmi web sayfasından erişim sağlanabilen bu online hizmet uygulaması üzerinden aylık olarak yatan maaşın güncel bordrosuna kolay bir şekilde ulaşabilme imkanının bulunuyor olması sebebi ile oldukça yoğun şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platform üzerinde yer alan ve doğrudan kamu personellerine hizmet veren e-bordro sorgulama uygulaması üzerinden en güncel maaş bordrosuna erişim sağlanabildiği gibi geçmiş dönem içerisinden de maaş bordrosu detaylarına erişim sağlayabilme imkanı bulunuyor. Maliye Bakanlığı’nın dijital platformda kamu personellerine sunduğu bu e-bordro hizmeti özellikle de pek çok bankacılık işlemi başta olmak üzere farklı alanlarda yoğun olarak ihtiyaç duyulmasından dolayı oldukça önemli bir rol üstleniyor.

Kamu personellerinin sıklıkla kullandığı bir online Maliye Bakanlığı hizmeti olan e-bordro sorgulama hizmeti üzerinde güncel veya geçmiş dönem maaş bordrolarına erişim sağlayabilmek için vatandaşların girmeleri gereken bazı kişisel ve memuriyet bilgileri bulunuyor. Buna göre kamu personellerinin güncel maaş bordrolarının detay bilgilerine erişim sağlayabilmeleri için e-bordro sorgulama uygulaması üzerinde bulunan ilgili ekranda T.C. kimlik numarası’, ‘Memuriyet Sicil No’, ‘Emekli Sicil No’,’yıl’, ‘ay’ ve ‘istihdam tipi’ bilgilerini girmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı

E-bordro sorgulama uygulamasında güvenlik kodu karakterlerinin de girilmesi ile birlikte kamu personelleri arattıkları yıl ve aya ait olan ayrıntılı maaş bordrosuna erişim sağlayabiliyor. Tüm detayları ile birlikte seçilen döneme ait olan maaş bordrosunu görüntüleyebilme fırsatı sunan e-bordro sorgulama uygulaması kamu personellerine pek çok alanda oldukça önemli avantajlar sağlıyor. Bu neden ile de kamu personelleri tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan e-bordro sorgulama uygulaması 7 gün 24 saat kamu personelleri tarafından internete erişim sağlanabilmekte olan her noktadan kolay bir şekilde kullanılabilen güvenli bir Maliye Bakanlığı online e-bordro hizmetidir.